Várkonyi kiposztolta esküvői fotóit, az internet pedig nyomoz: félmilliós cipő, durva menüsor, Rod Stewart

Startlap - Startlap
Belsős infók szerint "ilyen esküvő még nem volt Magyarországon." A nagyszabású közösségi felhajtás eredményeképpen megtalálták a hófehér lábbelit, kiszúrtak egy meglepő kiegészítőt a menyasszony bokáján, valamint a vendégsereg és a fellépők állítólagos névsorán is dolgoznak. Ja, és a tűzijátékot majdnem elfelejtettük. Bulvárösszefoglaló.


YouTube/Tatár Csilla

Várkonyi kiposztolta esküvői fotóit, az internet pedig nyomoz: félmilliós cipő, durva menüsor, Rod Stewart

Belsős infók szerint “ilyen esküvő még nem volt Magyarországon.” Várkonyi kommentben árulta el, ki tervezte a menyasszonyi ruhát, de ennél jóval többet részletet lehet már sejteni, mivel nem csak a rendezvény, de a közösségi felhajtás is nagyszabásúra sikerült. Megtalálták a hófehér lábbelit, kiszúrtak egy meglepő kiegészítőt a menyasszony bokáján, valamint a vendégsereg és a fellépők állítólagos névsorán is dolgoznak. (Itt jön a képbe Rod Stewart.) És hogy a menüsor se maradjon ki: séfek értékelték, főleg pozitívan, de kínos kritikáknak is maradt hely. Ja, és a tűzijátékot majdnem elfelejtettük. És akkor következzenek a linkek: Várkonyi Andrea fotóit itt találod, a felszolgált ételekről itt, a különleges lábékszerről itt, az illusztris vendégkörről és a csinnadratta egyéb elemeiről meg itt írnak.

Sztárban sztár leszek!: a fél stúdió zokogott Tóth Gabi versenyzőjének dalától

Sinéad O’Connor slágere hallatán Köllő Babettből ömlöttek a könnyek, maga az énekes is alig tudta visszatartani a bőgést, és régi párkapcsolatáról beszélt, ami tönkretette őt. Még Majka és Pápai Joci is láthatóan elérzékenyült. Íme az előadás és a zsűri reakciója.

DWTS: Tóth Andi tangójától elállt a zsűri szava, Demcsák Zsuzsa elsírta magát saját produkciójától

Tóth Andi és Andrei Mangra tánca túlzás nélkül mindent vitt, és a kilencedikként bemutatkozó énekesnő azonnal az első helyre került. Videó.

Mindeközben Demcsák Zsuzsa is hozta az érzelmi turbulenciát, csak nem a zsűri, hanem önmaga oldaláról. Ha az ő fellépésére vagy kíváncsi, akkor erre a linkre érdemes kattintani.

Rod Stewart budapesti pincérekkel táncolt

Az egyik legnagyobb slágere, a Da Ya Think I’m Sexy? dallamára ropták a Dunacorso Étteremben. Videó.

Damu Roland a Facebookon gyűjt pénzt gyógyszerre és lakhatásra

Állítása szerint “lassabban és nehezebben gyógyul”, mint gondolta, ezért adta meg a bankszámlaszámát. A bejegyzésért katt ide.

Szinetár Dóra bámulatos átváltozása: erre képes egy jó smink

Gyorsított felvételen tárta fel, hogy a Lövések a Broadwayn című musical kulisszái mögött hogyan alakul át idősödő dívává. A videó nagy sikert aratott, többek között azért, mert egyedül készíti zseniális sminkjét. Videó.

Lagzi Lajcsi eladta a Picassóját a budaörsi piacon: kiderült, mennyit kapott érte

Mielőtt még bárki azt hinné: nem, nem anyagi gondok űzték ki a zsibvásárra. Galambos Lajos jótékonykodott, komoly érdeklődés közepette. Bővebben.

Párizsi nászút: Puskás Peti és Dallos Bogi megosztották a fényképeket

“Nehéz összefoglalni, milyen csodálatos és színes város Párizs, mindenesetre felejthetetlen élmény volt veled” – áll Puskás kommentárjában, az utolsó szó csupa nagy betűvel olvasható. Fotók.

Angelina Jolie egy nála 15 évvel fiatalabb kanadai sztárénekessel randizik

Monica Schipper/Getty Images for Netflix

A The Weeknd névre hallgató Grammy-díjas dalszerző és a hatgyermekes, 46 éves színésznő romantikus estéjéről számos fénykép készült, a páros egy étterem privát termében találkozott. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Bevonult a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben