Kiemelt Hírek 2021. június 17.

Várkonyi Andreának mindent fel kell adnia Mészáros Lőrinccel való házasságért

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 17.
Nagy áldozatot is be kell vállalnia Várkonyi Andreának az új szerelemért, a boldogságért. Esti bulvárösszefoglaló.

Úgy néz ki, nagy áldozatot kell vállalnia Várkonyi Andreának az új szerelemért

Az új szerelem egy teljesen új életet hozott Várkonyi Andreának, ami a házassággal még tovább változik. A Story magazin úgy értesült, hogy a csinos tévés és kislánya már elhagyta egykori otthonát, és megkezdte közös életét Mészáros Lőrinccel. Hogy mi vár mostantól a műsorvezetőre, az kiderül innen.

Galla Miklós egy hetet adott, hogy visszakapja a Karinthy-gyűrűt

A humorista megírta saját verzióját a meztelenkedésről, ami miatt visszavonhatták tőle a Karinthy-gyűrűt. Galla Miklós ultimátumot adott: mához egy hétre kéri vissza a kitüntetést, indoklása itt található.

Eszenyi Enikő visszatérése óriási felháborodást keltett a szakmában

Eszenyi Enikő többszöri verbális és fizikai abúzust követett el igazgatóként. Ezt veszi semmibe az, aki – szemet hunyva a tettei felett – dolgozik vele. Arcul köpi az áldozatokat
– fogalmazott Molnár Áron színész. Teljes nyilatkozatát, és más művészek álláspontját ebben a cikkben olvashatod.

 Schobert Norbi új pártfogoltja Sanyika, aki nyolcévesen már 67 kiló

A fitneszguru ezúttal egy túlsúlyos kisfiút vett a szárnyai alá, akinek segíteni szeretne a fogyásban. Ide kattintva ismerheted meg Sanyika történetét.

Válságban Istenes Bence és Csobot Adél házassága?

Gondoltad volna, hogy Istenes Bence és Csobot Adél már kilenc éve vannak együtt? Most meglepően őszintén meséltek arról, hogy a mai napig vannak hullámvölgyeik. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, melyikük nyilatkozata volt kijózanítóbb.

Meghalt Nagy Zoltán, a Família Kft. Kövér Lajosa

Szerdán hajnalban 78 éves korában elhunyt Nagy Zoltán színművész. Pályafutását itt elevenítik fel.

Vége Jónás Rita és Darnyi Tamás házasságának

Egymásnak ellentmondó hírek érkeznek arról, ki mondta ki a szakítást, de az biztos, hogy az úszólegenda Darnyi Tamás és a színésznő-műsorvezető, Jónás Rita már nem él egy fedél alatt. Sőt, a sportoló állítólag már másnál talált boldogságra. Részletek.

Ez az egyetlen szín, amit Erzsébet királynő sosem visel

A gardróbja valószínűleg olyan, mint egy folyamatosan megújuló szivárvány, egy árnyalat viszont kifejezetten hiánycikk Erzsébet királynő gyűjteményében. Kitalálod, melyik?

Ezek a sztárok nem a valódi nevükkel lettek híresek

Sok sztár megváltoztatja a nevét, amikor elindul a híressé válás útján, ennek pedig különböző okai is lehetnek. Például tudod, hogy hívták eredetileg Reese Witherspoont vagy Emma Stone-t? Többek között az ő sztorijukat is megismerheted innen.

Gyönyörű lányok drukkolnak a foci-Eb sztárjainak

Georgina Rodriguez. Fotó: Alberto PIZZOLI / AFP

Ugyan mind a 600, a foci-Eb-n részt vevő futballista párját lehetetlenség lecsekkolni, egy focicsapatnyi gyönyörű hölgyet így is összegyűjtöttek. Itt láthatod a kezdő 11-et, amiben a játékosok párjaié a főszerep.

Keresés az oldalon