Várkonyi Andrea már az első négy hónapban tízmilliókat lapátolhatott ki új cégéből

Startlap - Startlap
Látványosan dagadó profit, szaporodó alkalmazottak és hálálkodó nyilatkozat a Mészáros-csoportról. Esti hírösszefoglaló.

Várkonyi Andrea már az első négy hónapban tízmilliókat lapátolhatott ki új cégéből

Várkonyi tavaly szeptemberi alapítású cége a legalább olyan látványos tempóban hízik, mint vőlegénye befektetései. Dagadó profit, egyre több alkalmazott, és hálálkodó nyilatkozat a Mészáros-csoportról. Íme.

Vándorkiállítás indul az őszödi beszédről

A CÖF ígérete szerint az eseménysorozaton még a zavargások során használt fegyverek is előkerülnek. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Hiába szólt Orbán Viktor, a magyarok lerohanták a Maldív-szigeteket

A szigetország a közelmúltban a nyugati turisták helyett más irányból érkező nyaralnivágyók elsődleges célpontjává vált. Orbán Viktor határozott kérése ellenére. Bővebben.

Szabad Hongkong és Ujgur Mártírok útja is lesz a Fundan Egyetem területén

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester és Karácsony Gergely főpolgármester szerdán avatnak fel több sokatmondó utcatáblát a Kínai Kommunista Párt intézményének tervezett helyszínén. Részletek itt.

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília 571 milliós nyereséget termelt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az üzletasszonyok elképesztő profitrátával dolgoztak, és ez még csak a kisebbik vállalkozásuk. Talán nem véletlen, hogy Sarka Kata hivatalosan a kedvező adózásáról ismert Luxemburgban él?Bővebben.

7 éves kisfiúnak köszönheti életét apja és húga

Chase a helyi tévé és a CNN sztárja lett, miután egy órán át úszott a floridai St. Johns folyón, hogy megmentse családját. Ha kíváncsi vagy a hőstett történetére, akkor ezt a cikket nézd meg.

Embert fertőzött meg Kínában egy újfajta madárinfluenza

A H10N3 korábban soha nem terjedt még emberre. Az eset kapcsán azonban jó híreket is közöltek. További információkért katt ide.

Annyira borzasztó képeket küldtek be az orosz iskolai vécékről a Domestos versenyére, hogy megváltoztatták a szabályokat

Kinek nem tetszik a vécénk? A gyerekek még enni is szoktak a vécén. Ha annyira rossz lenne, enne bárki is a vécén? Van, aki itt, a földön írja meg a leckéjét. Ez azért elárul valamit!

A gyerekek horrorisztikus mellékhelyiségei váltak az egyik legfelkapottabb közéleti témájává, miután a multicég reklámakciója sosem látott tényfeltárássá csapott át. A megjelenő képeket rögtön igyekeztek a legváltozatosabb módokon védeni az illetékesek. Fotók.

Orosz ellenzéki ült a fedélzeten, visszafordították a lengyel gépet

A LOT légitársaság varsói járata már a szentpétervári kifutópályán gurult, amikor az orosz légiforgalmi felügyelet utasította a pilótákat. Andrej Pivovarovot, a Nyílt Oroszország napokban feloszlatott civil szervezetének vezetőjét letartóztatták. Mi történt? Innen kiderül.

Mindenki azonnal tud időpontot foglalni oltásra, de az egyik vakcinából már nem adnak

Fotó: MTI/Komka Péter

Folyamatosan nyitva áll az időpontfoglaló az érvényes regisztrációval rendelkezők számára. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Orbán Viktor köszönetet mondott az Európai Uniónak

képcím

Putyin: Oroszország jövője az Ukrajnában harcoló katonáktól...