Várkonyi Andrea már az első négy hónapban tízmilliókat lapátolhatott ki új cégéből

Startlap - Startlap
Látványosan dagadó profit, szaporodó alkalmazottak és hálálkodó nyilatkozat a Mészáros-csoportról. Esti hírösszefoglaló.

Várkonyi Andrea már az első négy hónapban tízmilliókat lapátolhatott ki új cégéből

Várkonyi tavaly szeptemberi alapítású cége a legalább olyan látványos tempóban hízik, mint vőlegénye befektetései. Dagadó profit, egyre több alkalmazott, és hálálkodó nyilatkozat a Mészáros-csoportról. Íme.

Vándorkiállítás indul az őszödi beszédről

A CÖF ígérete szerint az eseménysorozaton még a zavargások során használt fegyverek is előkerülnek. Ha érdekel a téma, akkor itt folytasd az olvasást.

Hiába szólt Orbán Viktor, a magyarok lerohanták a Maldív-szigeteket

A szigetország a közelmúltban a nyugati turisták helyett más irányból érkező nyaralnivágyók elsődleges célpontjává vált. Orbán Viktor határozott kérése ellenére. Bővebben.

Szabad Hongkong és Ujgur Mártírok útja is lesz a Fundan Egyetem területén

Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester és Karácsony Gergely főpolgármester szerdán avatnak fel több sokatmondó utcatáblát a Kínai Kommunista Párt intézményének tervezett helyszínén. Részletek itt.

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília 571 milliós nyereséget termelt

Fotó MTIBalogh Zoltán

Az üzletasszonyok elképesztő profitrátával dolgoztak, és ez még csak a kisebbik vállalkozásuk. Talán nem véletlen, hogy Sarka Kata hivatalosan a kedvező adózásáról ismert Luxemburgban él?Bővebben.

7 éves kisfiúnak köszönheti életét apja és húga

Chase a helyi tévé és a CNN sztárja lett, miután egy órán át úszott a floridai St. Johns folyón, hogy megmentse családját. Ha kíváncsi vagy a hőstett történetére, akkor ezt a cikket nézd meg.

Embert fertőzött meg Kínában egy újfajta madárinfluenza

A H10N3 korábban soha nem terjedt még emberre. Az eset kapcsán azonban jó híreket is közöltek. További információkért katt ide.

Annyira borzasztó képeket küldtek be az orosz iskolai vécékről a Domestos versenyére, hogy megváltoztatták a szabályokat

Kinek nem tetszik a vécénk? A gyerekek még enni is szoktak a vécén. Ha annyira rossz lenne, enne bárki is a vécén? Van, aki itt, a földön írja meg a leckéjét. Ez azért elárul valamit!

A gyerekek horrorisztikus mellékhelyiségei váltak az egyik legfelkapottabb közéleti témájává, miután a multicég reklámakciója sosem látott tényfeltárássá csapott át. A megjelenő képeket rögtön igyekeztek a legváltozatosabb módokon védeni az illetékesek. Fotók.

Orosz ellenzéki ült a fedélzeten, visszafordították a lengyel gépet

A LOT légitársaság varsói járata már a szentpétervári kifutópályán gurult, amikor az orosz légiforgalmi felügyelet utasította a pilótákat. Andrej Pivovarovot, a Nyílt Oroszország napokban feloszlatott civil szervezetének vezetőjét letartóztatták. Mi történt? Innen kiderül.

Mindenki azonnal tud időpontot foglalni oltásra, de az egyik vakcinából már nem adnak

Fotó MTIKomka Péter

Folyamatosan nyitva áll az időpontfoglaló az érvényes regisztrációval rendelkezők számára. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Karácsony: Toronyházak, amik elrontják a Hősök tere...

képcím

Orbán Viktor megmutatta a telefonkönyvét a TikTok-on

képcím

Orbán: Kérek mindenkit, szánjon pár percet a hazára