Varga Viktort kizárták a Nemzeti Vágtáról

Startlap - Startlap
Erről az énekes saját maga nyilatkozott, több részletet is elárulva az ügyről. Heti bulvárösszefoglaló.

Kiderült, miért zárták Varga Viktort kizárták a Nemzeti Vágtáról

Fotó: Sajtószoba

Már nyár óta  készült a népszerű lovasversenyre, azonban a részvétel nem valósulhatott meg. Hiába edzett szorgalmasan, sajnos a sors keresztülhúzta minden számítását. Részletek

Ungár Anikó radikálisan frizurát váltott

MTI Fotó: Máthé ZoltánDrasztikus döntést hozott Ungár Anikó, és egészen rövidre vágatta hosszú, vállig érő haját és platinaszőke színre váltott – írja a Story magazin. A 72 éves előadóművész rövid hajjal is gyönyörű! A fotóért ide kattints.

Leleplező fotókat készített a Blikk: Shane Tusup Szabó Zsófinál töltötte az éjszakát

A bulvárlap fotósa alighanem egy teljes éjjelen át figyelhette a párost, a szerda hajnalban megjelent fényképeken az érkező és távozó Tusupon túl Szabó Zsófi is látható, ahogy egy Maseratiban elhagyja az ingatlant. Nem szeretnénk most Fluor Tomi helyében lenni. Íme a képek.

Várkonyi kiposztolta esküvői fotóit, az internet pedig nyomoz: félmilliós cipő, durva menüsor, Rod Stewart

Belsős infók szerint “ilyen esküvő még nem volt Magyarországon.” Várkonyi kommentben árulta el, ki tervezte a menyasszonyi ruhát, de ennél jóval többet részletet lehet már sejteni, mivel nem csak a rendezvény, de a közösségi felhajtás is nagyszabásúra sikerültMegtalálták a hófehér lábbelit, kiszúrtak egy meglepő kiegészítőt a menyasszony bokáján, valamint a vendégsereg és a fellépők állítólagos névsorán is dolgoznak. (Itt jön a képbe Rod Stewart.) És hogy a menüsor se maradjon ki: séfek értékelték, főleg pozitívan, de kínos kritikáknak is maradt hely. Ja, és a tűzijátékot majdnem elfelejtettük. És akkor következzenek a linkek: Várkonyi Andrea fotóit itt találod, a felszolgált ételekről itt, a különleges lábékszerről itt, az illusztris vendégkörről és a csinnadratta egyéb elemeiről meg itt írnak.

Haumann Péter: Színpadra utoljára most léptem föl

A Nemzet Színésze az 1983 óta játszott Macskák 1500. előadása után szólalt meg visszavonulásáról. Bővebben.

Lagzi Lajcsi eladta a Picassóját a budaörsi piacon: kiderült, mennyit kapott érte

Mielőtt még bárki azt hinné: nem, nem anyagi gondok űzték ki a zsibvásárra. Galambos Lajos jótékonykodott, komoly érdeklődés közepetteBővebben.

Új időpontra kerül a Mintaapák

Azonnali műsorváltoztatást eszközöl a TV2, keddtől megcserélik a Mintaapákat és a Séfek séfét. Ha kíváncsi vagy, mi az oka a nézők számára mindenképp váratlannak nevezett módosításnak, kattints ide.

Schobert Norbi újra edzést tartott a sztrókja után

MTI Fotó: Balogh Zoltán

A múlt hét végén feleségével tartott Mátrafüredre, ahol nemcsak Rubint Réka, de Schobert Norbi is edzést vezényelt, és képeket is megosztott az órájáról. Íme.

Tóth Gabi orvoshoz fordult kislánya miatt

Hannarózának nehezen megy a beszéd, és igazi karanténgyerekként az óvoda lesz az első alkalom, amikor közösségbe megy. Tóth Gabi aggodalmairól és az orvos válaszáról ebben a cikkben olvashatsz.

Ez is érdekelhet

képcím

Kvíz: mindent tudsz a sztárokról 2023-ban?

képcím

Tóth Gabi és Krausz Gábor hivatalosan is elváltak

képcím

Mészárosék luxusjachtja, Tóth Gabiék válása - A hét hírei...