Vallásfilozófus nyilatkozott Kövér László mentális állapotáról

Startlap - Startlap
Gábor György szerint a dehumanizáló beszédmód a házelnöktől már megszokott, de most ennél többről van szó. Délelőtti hírösszefoglaló.

Vallásfilozófus nyilatkozott Kövér László mentális állapotáról

Kövér László a Mandinernek azt mondta, Soros György az ördög küldötte, ami pedig “ma a világban »progressziónak« becézi magát, nem egy ideológiai mozgalom vagy politikai oldal. Ezek sátánisták.” Gábor György vallásfilozófus ebben a cikkben fejtette ki véleményét a házelnök szavairól.

Az Országgyűlés elnöke most épp a felvidéki Martoson vett részt az Esterházy Közéleti Tábor nyitó fórumán, ahol az EU jövőjéről szóló vita kapcsán ismét erős véleményt fogalmazott meg. Részletek.

Egészségügyi államtitkár: Most vagy soha…

Takács Péter szerint az egészségügyben minden összeállt az olyan változáshoz, amire a rendszerváltás óta várunk. Ha kíváncsi vagy, mit tart a legsürgetőbb feladatnak az államtitkár, ebben a cikkben elmondja.

Újabb autókat zárhatnak ki az olcsó tankolásból

Ezeket még nem szabad tényként kezelni, de Bujdos Eszter, a Holtankoljak ügyvezetője és tulajdonosa szerint a jelek azt mutatják, hogy tovább szűkülhet azok köre, akik 480 forint/literért tankolhatnak a hazai benzinkutakon. Bővebben.

Az ukrán hadsereg korlátozná a hadkötelezett férfiak szabad mozgását

MIGUEL MEDINA / AFP

Fokozódik a nyomás Szlovjanszk városánál; Lavrov is részt vesz a G20-csúcstalálkozón; még mindig több ezren érkeznek Ukrajnából. Az orosz-ukrán háború történései percről percre itt.

Ennyi időre lenne elég az ország benzintartaléka

A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára többek között arról is beszélt egy interjúban, hogy míg Ausztriában 15 százalékkal visszaesett az üzemanyagfogyasztás, itthon 20 százalékkal nőtt. Grád Ottó válaszolt arra a kérdésre is, hogy mekkora tartalékkal rendelkezik Magyarország, és mennyi időre lenne elég, ha nálunk történne a schwechatihoz hasonló katasztrófa. Íme.

20 százalékos béremelést kérnek a közszféra dolgozói – reagált a kormány

Diplomás minimálbért és azonnali 20 százalékos fizetésemelést várnak a közszolgálatban dolgozók a magas infláció ellentételezéseként. A kabinet válaszát itt olvashatod.

Megcibálta érzelmileg a covid a világot – Gallup-jelentés

Érzelmileg a világjárvány második éve még keményebb volt a világ számára, mint az első – derül ki a Gallup legfrissebb kutatásából. De hol áll Magyarország a rangsorban a világ boldogság indexe alapján?Innen kiderül.

Figyelmeztető lövést adott le a bozótvágóval megtámadott rendőr – videó

Felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Győri Regionális Nyomozó azzal a Veszprém megyei férfival szemben, aki tavaly május közepén bozótvágóval támadt a rendőrökre. Az esetet megörökítő felvétel itt tekinthető meg.

Pamplonai bikafuttatás: videón, fotókon az őrület első reggele

MIGUEL RIOPA / AFP

A koronavírus-járvány okozta kétéves kényszerszünet után ismét kezdetét vette a bikafuttatásról híres San Fermín-ünnep az észak-spanyolországi Pamplonában szerdán. A látványos népünnepélyről eddigi eseményeiről ezen a linken nézegethetsz csodás fotókat és videókat.

Két hidegfront is jut a hétvégére

A következő napokban is változékony marad időjárásunk. Pénteken és vasárnap hidegfrontok vonulnak át felettünk, elszórtan záporok, zivatarok, valamint erős szél kíséretében. A részletes időjárás-előrejelzést itt találod.

 

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

Ez is érdekelhet

képcím

Emelkedik a tanárok pótlékainak összege is

képcím

Putyin szerint az ukrajnai magyarok történelmi hazájukhoz akarnak...

képcím

Volánbusz-sztrájk: Lázár János új bérajánlatot tett