Kiemelt Hírek 2018. július 01.

Vajon papírforma eredmények születnek ma?

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 01.
Két mérkőzés, tíz gól a nyolcaddöntők első napján. Ha így folytatódik a vb, egy rossz szavunk nem lehet. Ma ismét két meccs jön a nyolc közé jutásért.

Újabb két mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó világbajnokság, a nyolcaddöntők második játéknapján Spanyolország-Oroszország és Horvátország-Dánia mérkőzést rendeznek. Papíron az előbbi párosítás tűnik izgalmasabbnak, de a vb ezen szakaszában már semelyik találkozóra sem szabad legyinteni.

A házigazda oroszok 5-0-ás győzelemmel kezdték a tornát, végül másodikként mentek tovább a csoportból, míg Spanyolország elsőként zárt, bár ők mindössze egy győzelmet arattak a vb ezen szakaszában. Hogy ki nyer, nehéz megjósolni, de az biztos, hogy a rendezőket óriási bizonyítási vágy hajtja, érthetően szeretnének saját környezetben minél tovább jutni. A papírforma egyébként a spanyolok mellett szól, jóval magasabban jegyzik a csapatot, elég ha azt nézzük, hogy a FIFA aktuális világranlistáján Spanyolország a 10., az orszok pedig a 70. helyen találhatók.

A másik találkozón Horvátország az egyértelmű favorit, lehengerlő játékkal, Argentínát megelőzve, 9 ponttal jutottak tovább csoportjukból. Dánia a franciák mögött – egy győzelemmel és két döntetlennel – második helyen jutott be a legjobb 16 közé, Perut és Ausztráliát sikerült megelőzniük.

VILÁGBAJNOKSÁG, NYOLCADDÖNTŐ
Spanyolország–Oroszország           16.00
Horvátország–Dánia           20.00

Élő közvetítés: M4 Sport

Kövesd a Startlapon a vébé eseményeit, híreit, érdekességeit!

Keresés az oldalon