Vádat emelhetnek Kevin Spacey ellen

Startlap - Startlap
Zaklatás vádjával már két országban folyik nyomozás a kiváló színész ellen.

Még az ősszel robbant ki Kevin Spacey körül a botrány, miután Anthony Rapp színész azzal vádolta, hogy 14 éves korában zaklatta őt Spacey. Két országban, Angliában és az Egyesült Államokban is nyomoznak az ügyben, és a Los Angeles-i rendőrség azt szeretné elérni, ha Amerikában vádat is emelnének a nagyszerű színész ellen – írja az index.hu. Ennek érdekében már be is nyújtották a vádemelési javaslatot az ügyészségnek.

Kevin Spacey védekezés gyanánt azt állította, hogy nem emlékszik az esetre, ám később még hatan vallották be, hogy a színész szexuálisan zaklatta őket, majd a kollégák egyre többen álltak elő azzal, hogy szintén zaklatás áldozatai lettek. A rengeteg vád miatt kiírták a Kártyavár című Netflix-sorozatból, de A világ összes pénze című filmből is kivágták a jeleneteit, vagyis magánéletéhez hasonlóan színészi pályafutása is romokban hever.

A rendőrségi nyomozások a közeljövőben zárulnak le, Kevin Spacey pedig akár börtönbüntetést is kaphat, ha vádat emelnek ellene, és bűnösnek találják.

Ez is érdekelhet

képcím

Kárpátaljai énekesnő váltja Csobot Adélt az X-Faktorban,...

képcím

Megérkezett a 2022-es adócsomag

képcím

Népszava: Az Országos Kórházi Főigazgatóság a műtétek...