Kiemelt Hírek 2019. november 23.

Üzent Poltnak az "ördög ügyvédje"

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 23.
Váratlanul megszólította a legfőbb ügyészt a botrány kirobbantója. Hírösszefoglaló.

Reagált az “ördög ügyvédje” arra, hogy a hatóság már az ő személyére kíváncsi

Szombat délelőtt jelentek meg a hírek, miszerint a magyar szerveknél a Borkai-üggyel kapcsolatban célkeresztbe kerülhetett a botrány kirobbantója. Azóta ezzel kapcsolatban reagált az “ördög ügyvédje” – minderről ebben a cikkbentudhatsz meg további részleteket, ahol az is kiderül, mit is üzent a legfőbb ügyésznek.

Az utóbbi időszak legsúlyosabb orosz kémbotránya – itt van a szomszédban

Szerbiában nagyon durva kémügy pattant ki a hét közepén, ami úgy tűnik nem akar csillapodni. A fiaskó jelen állását ez a cikk tárgyalja.

Csányi Sándor visszautasítja Bige László vádjait

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Bige László a szolnoki gyárát érintő hatósági akciókról olyan interjút adott a Bloomberg hírügynökségnek pénteken, melyben Csányi Sándort, az OTP vezérét nevezte meg, mind akinek érdekében állna megszerezni az ő jelenlegi tulajdonában lévő Nitrogénművek Zrt-t. Most minderre reagált a pénzember – a szavai itt olvashatóak.

Kommandósok zárták le a Lánchíd környékét

Fotó: Lánchíd

Rendőrök és kommandósok zárták le szombaton reggel a Clark Ádám teret, hogy a szerb maffia bérgyilkosának tartott D.Csaba megmutathassa, hova rejtette el azt a fegyvert. A végeredményről ez az írás tájékoztat.

Velence még magához sem tért, de már készülhet a legrosszabbra

Giovanni Toti liguriai tartományi elnök óvatosságra intette a lakosságot, arra kérve mindenkit, hogy vasárnap kora délutánig maradjon otthonában, és ha teheti ne menjen ki az utcára. Hogy mindezt miért is kérték most, az ide kattintva azonnal kiderül.

Soha nem látott összeg jut út- és vasútépítésre

Mindez 2024-ig került elköltésre – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára a Magyar Hírlappal. Hogy mennyi is ez az eszméletlen összeg, arra ebben a cikkben lehet rácsodálkozni.

Jelentkezett a nyertes a negyvenmilliárdos lottónyereményért

Hogy hol, és mikor, azt itt tudhatod meg – ahogyan azt is, miért is lett ez ilyen csavaros történet Nagy-Britanniában.

Úgy tett mintha pizzát rendelne, közben segítséget hívott

Azt mondta az anyját bántalmazó férfinek az oregoni nő, hogy csak pizzát rendel, de már úton volt a segítség. A trükkös amerikai krimi részleteit itt érheted el.

Ilyet még nem láttál: lézerharcot vívnak a hongkongi és a chilei tüntetők a rendőrökkel

Hongkongban fél éve, Chilében egy hónapja tartanak a zavargások. Előbbit egy törvénymódosítás, utóbbi a metrójegyek emelése váltotta ki. Hongkongban a tüntetők egy egyetemen barikádozták el magukat, míg Chile több városában is rendkívüli helyzetet hirdettek. A tüntetők lézerrel vették fel a harcot a hatóságok embereivel – ez nem vicc, ide klikkelve minden kiderül.

A hét legnagyobb bulvárhírei 

Az elmúlt napokban is bőven volt miről beszámolni a sztárokkal kapcsolatban: most a legjavát ebből az összefoglalónkból tudhatod meg.

Keresés az oldalon