Ungár Péter: Meleg vagyok

Startlap - Startlap
Gyermekeivel robbantott a Srí Lanka-i nő, kiderült kik a Kurucinfó szerzői , Kósa édesanyja több százmilliós beruházásba kezd. Esti hírösszefoglaló.

Ungár Péter: Meleg vagyok

Nemrég a homoszexualitás társadalmi megítéléséről vitázott Dúró Dórával az LMP-s képviselő, amivel kapcsolatban aztán egy interjúban még csak utalt a személyes érintettségére. Azonban ma már teljesen egyértelműen fogalmazott nemi hovatartozásról: ide kattintva kiderül, miért is tette mindezt.

Saját gyermekeivel robbantott a Srí Lanka-i nő

Fotó: Atsushi Taketazu / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun (photographer)

A húsvétvasárnapi borzalmas terrortámadás több mind 300 halálos áldozatot követelt. Már a legelső információk is öngyilkos merénylőkről számoltak be, akikről azóta kiderült, hogy szinte kivétel nélkül jómódúak.

A mai nap tartogatta azonban az egyik tagjukról a legmegdöbbentőbb információt, melynek részleteit itt tudod elolvasni.

Kiderült, kik a Kurucinfó szerzői – a nyilvánosság elé álltak

13 év rejtőzködés után arccal vállalták magukat a szélsőjobboldali portál szerzői a szerdán megrendezett sajtónyilvános rendezvényen, a Bartók Béla úti volt MIÉP-irodában. A szerzőket egy ismert, volt jobbikos politikus mutatta be, akinek szintén jelentek meg írásai a portálon.

Azt, hogy miért éppen most léptek a nagyközönség elé, és kik is ők valójában, ide kattintva tudhatod meg.

Nagyszülői gyed – érdekes változást jelentett be Novák Katalin

Fotó: MTI/Emmi

Már korábban is tudható volt, hogy jövőre a szülők átadhatják gyedjogosultságukat valamelyik nagyszülőnek, most azonban két újabb, sokakat érintő elemét is bejelentették az intézkedésnek.

A lehetőségről, ami még nagyobb kedvet csinálhat az unokák pesztrálásához, ebből a cikkből tudsz tájékozódni.

„Mocskos, büdös cigányok!” – üvöltötte egy szurkoló a megyei III. osztályú meccsen, ezután elszabadultak az indulatok

Sima találkozónak indult a Váraszó-Nagyréde labdarúgó-mérkőzés, a végén azonban már közel jártak a lincshangulathoz. Persze ennek nem sok köze volt a focihoz, annál inkább a balhéhoz – de nem is szaporítjuk a szót, itt folytatódik tovább az elmérgesedett sztori.

Kósa Lajos édesanyja sok százmilliós beruházásba fogott

Miután már vásárolt egy sertéstelepet, és belekóstolt a reklámbizniszbe, Debrecen volt polgármesterének édesanyja minden eddiginél nagyobb fába vágta a fejszéjét.

Most ez kivételesen egy családi vállalkozás is lesz egyben, de nem a fiával – ebből az írásból kiderül, melyik gyermekével, és pontosan milyen hatalmas is a befektetni kívánt összeg.

Ez is érdekelhet

képcím

Bochkor Gábor: Én Balázs helyében csendben maradnék

képcím

Kifogyhat télre a gáztartalékaiból Európa

képcím

Gulyás Gergely:  Lehet üzemanyaghiány Magyarországon