Újra Magyarországon tévézik Hien

Az énekesnő hazaköltözik az Egyesült Államokból.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-17 12:26

Fotó: Facebook/Hien

Az egykori megasztáros énekesnő három éve kezdte el tanulmányait teljes ösztöndíjasként a világ egyik legismertebb zenei egyetemén, a Berklee College of Music bostoni intézményében. Azt tervezte, négy év alatt végzi el az öt év kurzusait, ám úgy döntött, hazajön pihenni egy időre – írja a Blikk.

A lap szerint nemcsak visszatér Magyarországra, hanem a képernyőn is újra megjelenik: a TV2 Sztárban sztár című műsorában tűnhet fel versenyzőként.

„Talán tényleg feltűnök majd itt-ott, de erről még nem beszélhetek” – mondta Hien, miután megerősítette, hogy egy ideig biztosan Magyarország lesz a székhelye.

Az énekesnő most fejezte be diplomamunkáját, amely során a Disney Fantasia című rajzfilm hangzását kellett újraalkotnia – jelenleg ennek fáradalmait a spanyol tengerparton piheni ki

„Mivel hangdizájn szakon végzek, megmutathattuk, hogy a zenei producerség mennyivel több, mint azt sokan gondolják. Ebben az esetben nemcsak a dalokról szól, hanem minden hangról, neszről, zörejről, amelyek a mesében elhangzanak, ezeket kellett nekem újraálmodnom.”

Az énekesnő szeretteit és barátait leggyakrabban csak videochaten látja, így a hazaköltözés során a velük töltött időt várja leginkább.

Mai nap hírei

Készül a magyar–osztrák vakcina,Pécs és Bécs összefog

168ora.hu2 órája

Ezt teszi Keleti Andrea és anyukája a fittségért

napidoktor.hu6 órája

Gyurcsány Ferenc elmondta melyik vakcinával oltatja be magát

propeller.hu6 órája

Híres párok meghökkentő házassági szerződései: nem semmi, miket írtak alá!

joy.hu8 órája

Az M. Richárd-enigma

demokrata.hu9 órája

Édesapja után koronavírusban hunyt el a neves magyar focista is

life.hu10 órája

Tiltólistára tette Amerika a Xiaomit

digitalhungary.hu11 órája

Kevesebb emésztési panaszt okoz az A2-es típusú tej

szimpatika.hu19 órája