Újra házasodik a most 66 éves David Hasselhoff

Startlap - Startlap
Az 1980-as, 1990-es évek kultfigurája július 17-én ünnepli születésnapját.

Ha valakinek nem ismerős a David Hasselhoff név, az bizonyára pimaszul fiatal. A német származású, de angol és ír felmenőkkel is rendelkező amerikai színész, énekes, producer, üzletember az 1980-as és 1990-es évek meghatározó alakja volt, amelyet elsősorban két szerepének köszönhet, illetve egy dalnak.

Aki tudja, ki az a David Hasselhoff, annak elsőként alighanem a Knight Rider vagy a Baywatch ugrik be. Michael Knightként 1982 és 1986 között alkotott felejthetetlen párost a beszélő autóval, KITT-tel, míg a Baywatchban 1989-től egészen 2000-ig rohangált a homokban Mitch Buchannonként, hogy megmentse a fuldoklókat, vagy csak fenntartsa a békét a parton.

A két szerepével szupersztárrá nőtte ki magát, ráadásul időközben zenei pályáját is egyengette, és amikor 1989-ben leomlott a berlini fal, a Looking for Freedom című száma himnusszá vált Németországban.

Alkoholproblémákkal küzd

A 2000-es években viszont törés jött a karrierjében. Nem kapott megfelelő szerepeket, csak gyenge filmekben játszott, jobbára minősíthetetlen alkotások minősíthetetlen folytatásaiban, esetleg egy-két beugrószerepet kapott meg. Helyzetén az alkoholproblémái sem segítettek, gyakran lehetett látni róla olyan felvételeket, amelyeken teljesen ittas állapotban van.

De talán most helyreáll a rend az életében, július 31-én ugyanis elveszi harmadik feleségét, a 37 éves Hayley Roberts modellt.

Ez az igazi születésnapi ajándék a 66-dik születésnapját július 17-én ünneplő David Hasselhoff számára.

Ez is érdekelhet

képcím

Páratlan életút: 75 éves Presser Gábor

képcím

Kálmán Olga lesz a DK frakciószóvivője

képcím

Üzent a budapesti ukrán nagykövet Orbánnak: "Ti lesztek a...