Újbuda nem kér Mága Zoltánból

Érdekes posztot tett közzé a kerület alpolgármestere. Hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-12-12 17:50

Fotó: MTI/Mónus Márton

Újbuda köszöni, de nem kér Mága Zoltánból

Kiderült, hogy a választásokig igen komoly kapcsolat fűzte a hegedűművészt a XI. kerülethez, amire most az új vezetés világított rá. Az alpolgármester által bejelentett szakítás okairól errefelé lehet olvasni.

Méltó elismerést kapott a hős BKV-sofőr, aki megmentette egy 18 éves lány életét

Páratlan tettrekészségről tett tanúbizonyságot a 77-es trolibusz sofőre, amikor egy fiatal lánynak hirtelen összeomlott a keringése, és szívhalál állt be nála. A hihetetlen cselekedetről, és annak elismeréséről ide kattintva tudható meg minden. 

Akkor most Orbán Viktor szerint mégis szegény ország Magyarország?

Fotó: MTI/Kovács Attila

Az elmúlt években a magyar miniszterelnök rendszeresen arról beszélt, hogy soha nem látott módon szárnyal a magyar gazdaság. Most azonban úgy tűnik, egyetlen mondattal áthúzta minden korábbi állítását. Az ominózus nyilatkozat innen érhető el. 

A buszmegállóban erőszakolta meg áldozatát

Csütörtökön hoztak ítéletet egy dunaújvárosi férfi ügyében, aki 2014-ben megerőszakolt egy nőt. Hogy miért sikerült sikerült viszonylag könnyen végrehajtani gaztettét, az ebből a cikkből fog kiderülni.

Komoly változások jönnek a lottósorsolásban

Fotó: iStock

2020. január 4-étől megújuló tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. Ide kattintva tudható meg, hogy mit is érintenek az átalakulás folyamatai. 

Döbbenetes képen a világ legcsodálatosabb vízesése 

Elszomorító fotót tett közzé a Vöröskereszt és Vörösfélhold Nemzetközi Szövetsége a kiszáradt Viktória-vízesésről. Csak egyet kell klikkelni hozzá: a világ valaha volt legnagyobb zuhatagából valami egészen elképesztő, ami maradt.

Agyonverte az élettársát a 85 éves férfi

Nem bírta az örökös veszekedést, agyonverte az élettársát a 85 éves férfi. A különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságról itt olvashatsz el mindent.

A Katona színésze nyílt levelet írt a miniszternek

Kocsis Gergely, a Katona József Színház színésze saját Facebook-oldalán nyílt levélben fordult Gulyás Gergelyhez, aki a mai kormányinfón ismét felhozta a politikai üggyé tett Gothár-ügyet. Minderről ez a cikk nyújt hosszabb betekintést.

A Coca-Cola elhasználja a vizet egy ausztrál iskola elől

Bár a helyi kutat akkor fúrták, mint amikor az intézmény megépült, az üdítőgyártó miatt a diákoknak mégsem jut az ivóvízből. Most már óriási a probléma, és nagyon úgy néz ki, hogy a világmárka csak egyetlen megoldással lenne elégedett. Hogy ezáltal mire kényszerül a helyi kormány, azt ide kattintva tudhatod meg.

Máshol lesznek a szuperkórházak, mint ahogy eddig várható volt 

A Fővárosi Önkormányzat új építési telket keres a tervezett szuperkórháznak – ezt Karácsony Gergely mondta a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának ülése után, ahol a kormányoldal képviselőivel egyeztetett a fővárost is érintő ügyekről. A váratlan bejelentésről és az indokokról ez a cikk nyújt tájékoztatást.

Mai nap hírei

Vitray Tamás elárulta, miért mentek tönkre a házasságai

femcafe.hu5 órája

Sokat netezel, keveset telefonálsz? – Kiemelkedő ajánlat a Vodafone-nál

gsmring.hu9 órája

Szemző Áron nem hagyta szó nélkül Kásler aljas megszólalását

budavidek.ezalenyeg.hu9 órája

Jön az európai minimálbér, de egy magyar munkás nem keres majd ugyanannyit, mint egy német

szeretlekmagyarorszag.hu10 órája

Ismét kétezer felett a hazánkban újonnan azonosított fertőzöttek száma

demokrata.hu12 órája

Ismét nagyot esik a benzin ára

agroinform.hu12 órája

Máris eladna nyolcezer lélegeztetőgépet a külügyminisztérium

168ora.hu14 órája

Menő okosóra 15 ezer forintért? Miért is ne?

digitalhungary.hu16 órája