Újabb nemzeti konzultáció jön

Startlap - Startlap
„Egyetértési pontokat kell kialakítania a választókkal.”

Kiderült, hogy a most induló négyéves ciklusban is sor kerül majd nemzeti konzultációra a kormánnyal. Sőt, már azt is tudni, legközelebb mi lesz a témája: a demográfiai fordulatról fog szólni – írja a HVG.hu. Ezt Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter közölte az országgyűlés igazságügyi bizottságának meghallgatásán. A 444 információi szerint a konzultációt ezúttal is Rogán minisztériuma szervezi.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda egyik feladata egyetértési pontokat találni a választókkal a kormány által fontosnak ítélt ügyekben, a foglalkoztatás, a családtámogatás és az illegális bevándorlás terén – mondta Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterjelölt az Országgyűlés gazdasági bizottságának alakuló ülésén hétfőn az MTI-nek.

Orbán Viktor még tavaly nevezte ki 2018-at a Családok évének, majd a választást követő első interjújában, amit a Kossuth rádiónak adott azt mondta, húsz-harminc évre szóló, átfogó megállapodást szeretne kötni a magyar nőkkel a gyermekvállalási szándékukról.

Persze a migráns kérdéstől sem kell elbúcsúzni, hiszen a bevándorlásra vonatkozó kérdéseket is tartalmaz majd a konzultációs levél.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

Közzétették III. Károly első hivatalos portréját királyként

képcím

Kormányszóvivő: Újabb adócsökkentések jönnek