Turi György lemondott minden posztjáról

Startlap - Startlap
Az úszóedző kiadott egy közleményt, amelyből az is kiderül, érez-e bűntudatot a történtek miatt. Délelőtti hírösszefoglaló.

MTI/Kovács Tamás

Turi György lemondott minden posztjáról

Az úszőedző vitatható nevelési módszereivel kapcsolatban az elmúlt hetekben több úszó is megnyilvánult. Turi most egy közleményt adott ki, amelyben elárulja, érez-e bűntudatot, valamint bejelenti, hogy lemond minden posztjáról. A témáról bővebben itt olvashatsz.

RTL: zárt ajtók mögött tárgyalt Csányi és Márki-Zay

Márki Zay-Péter szerdán Csányi Sándorral, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójával találkozott, tudta meg az RTL Klub. Részletek.

Konfirmációra készült az Angliában meggyilkolt magyar nő

Élete egyik legfontosabb pillanatára, konfirmációra, azaz a keresztségi szövetség fiatalkori megerősítésére készült az a 24 éves magyar lány, akit vasárnap hajnalban találtak holtan bradfordi otthonában, írja a Blikk. A cikkből a gyanúsított személyéről is újabb információkat osztanak meg, ide kattints.

Nyílt levélben kér kormányzati irgalmat a közműcégeknek a fehérvári polgármester

MTI/Vasvári Tamás

A magas energiaárakon kell bevásárolniuk a közműcégeknek, de rezsicsökkentett áron adni a szolgáltatásaikat a lakosságnak. Így viszont elég rosszul jön ki a matek az önkormányzatoknak, Székesfehérvárnak is. Cser-Palkovics András ezért levelet írt a kormánynak, amelynek lényegét ez a cikk foglalja össze.

Sok nő járhat rosszul egy eredetileg őket támogató intézkedés miatt

A GYED-en lévő apák országon belüli meglepő eloszlása alapján sokan ezt valószínűleg nem azért igénylik, hogy az apa többet legyen a gyerekkel, az anya pedig dolgozhasson. A kormány lazított a juttatás feltételein, de úgy tűnik, a módosításnak nem várt eredménye lett. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Koronavírus itthon: 185-en haltak meg szerdán

A szerdai, hivatalos járványügyi statisztikák erre a linkre kattintva találhatók.

Nagy kínai futballbefektető jelent meg Magyarországon

Méretes indulóvagyonnal alapítottak október végén egy új céget: az FSG (Hungary) Holdings Kft. 4,45 milliárd forint törzstőkével jött létre. A cégpapírok alapján a szálak a delaware-i offshore paradicsomot érintve Kínáig vezetnek. De mit akarhat hazánkban a kínai cégcsoport? Innen kiderül.

Kamu akácmézzel bukott le a CBA-üzletekben érdekelt Klenáncz József

Getty Images

Az ország legnagyobb belföldi mézeladójának három termékét is kivonta a forgalomból a Nébih, miután kiderült, hogy nem is akácméz van az üvegekben. A vállalkozó nem kívánt nyilatkozni a jogsértéssel kapcsolatban, a CBA-tól viszont érkezett egy zavaros Klenáncz-nyilatkozat. Bővebben.

Westernbe illő fotó érkezett a Marsról

A NASA Curiosity marsjárója látványos képet készített a vörös bolygó Mount Sharp nevű hegyének oldalán. A fotóért erre a linkre kattints.

Jelentős időjárás-változás veszi kezdetét

Búcsúzunk a nyugodt időtől: mozgalmas napok jönnek. Eső, hó, mínuszok várnak ránk az elkövetkező időszakban. A részletes előrejelzést itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor pénzt ígért a falvaknak - ha meg akarnák írni...

képcím

"Mindörökre összetartozunk" - Bagdy Emőke interjút adott fia...