Kiemelt Hírek 2018. július 18.

Tudod mi a ma 41 éves Sebestyén Balázs második keresztneve? Meg fogsz lepődni

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 18.
Persze előtte azért megmutatjuk azt is, milyen változatos életút áll mögötte.

A népszerű műsorvezető július 18-án ünenepelte születésnapját, és szinte semmi felhajtás nem volt most körülötte emiatt, bár tavaly ilyenkor rendesen meglepték.

Több mint két évtizede van a pályán a Rádió1 reggeli műsorvezetője, aki annak idején még  a Z+-on (később VIVA) tűnt fel először 1997 környékén. Olyannyira sikerült ezzel beindítani karrierjét, hogy az RTL 2003-ban már egy saját adással (Balázs show) kínálta meg, és innentől kezdve szinte kizárólag népszerű műsoroknál tűnt fel a csatornánál, a Kész átveréstől az X-Faktoron át a Fal vetélkedőjéig.

Ezzel párhuzamosan több népszerű rádiós csatornán vezetett reggeli műsort, ahogyan teszi most is Vadon Janival és Rákóczi Ferivel a Rádió1 stúdiójában minden hétköznap.

Balázs magánéletében igazán izgalmas év volt a 2009-es esztendő, mert akkor vette feleségül szerelmét, Horváth Viktóriát és megszületett első fiuk, Benett, aki most már 9 éves. Azóta 2014-ben még egy fővel bővült a család, ugyanis világra jött a kis Noel.

A házaspár június végén ünnepelte kilencedik házassági évfordulóját. Balázs sokáig viszolygott a házasság gondolatától, a lánykérést, ami tulajdonképpen nem volt, tavaly elevenítette fel a Reggeli Showban:

“Nem tudom, nem emlékszem. Tényleg nem emlékszem, a Vikit kellene megkérdezni. (…) Azon gondolkozom, hogy volt-e? Valószínűleg nem lehetett túl romantikus. (…) Simán előfordulhat, hogy nem volt. Van ami rémlik, de nem ugrik be a jelenet. Ciki ha nem volt?” – gondolkozott el hangosan Balázs, de valahogy sehogy sem akart beugrani neki. Ezután megkérdezték Vikit, de a feleség sem emlékezett.

No, de ne hagyjuk ki még véletlenül sem a fentebb már említett, tavalyi emlékezetes születésnapot, amikor is azzal került a címlapokra, hogy megküzdött egy bohóccal.

Nincs annàl szebb mint amikor az ember 40. születésnapján birkózhat egy bohóccal!😂😂👌👌Köszi Bárdosi Sanyinak, aki mint később kiderült számomra, a bohóc volt!😂

Közzétette: Sebestyén Balázs Hivatalos oldala – 2017. július 17., hétfő

És mielőtt valaki azzal vádolna meg minket, hogy nem áruljuk el Balázs második keresztnevét, álljon itt az igazság.

Akár Ottónak is szólíthatnánk, lévén a teljes neve:  Sebestyén Balázs Ottó.

Keresés az oldalon