Trokán Péter hónapokkal a kórház után is nyögi a tüneteket: "Majdnem elsírtam magam, amikor belenéztem a tükörbe"

Startlap - Startlap
Decemberben a koronavírus miatt tüdőgyulladással kezelték, oxigént és gyógyszereket kapott, majd 10 nappal később hazaengedték. Csakhogy hiába írunk már lassan áprilist, Trokán Péter továbbra sincs jól. Bulvárösszefoglaló.

Trokán Péter hónapokkal a kórház után is nyögi a tüneteket: “Majdnem elsírtam magam, amikor belenéztem a tükörbe”

A 74 éves színművészt decemberben a koronavírus miatt tüdőgyulladással kezelték, oxigént és gyógyszereket kapott, majd 10 nappal később hazaengedték. Csakhogy hiába írunk már lassan áprilist, Trokán Péter továbbra is beteg. Az elmúlt hónapokról és jelenlegi tüneteiről ebben a cikkben nyilatkozik.

Életünk története: Rácz Jenő sírva mondogatta az öregre maszkírozott Gyuricza Dórának, hogy milyen gyönyörű

Friderikusz Sándor könnyfakasztását nem nagyon tudja megúszni a műsor egyik vendége sem, Rácz Jenőéknek sem sikerült. De az a lenyűgözött meghatottság, ahogy a séf az először 51, majd 76 évesre öregített menyasszonya szépségén ámult, még ebben a sorozatban is szokatlannak számít. Nemcsak emiatt, hanem azért is izgalmas volt a mostani adás, mert Rácz elárulta, hogy Gyuricza a tésztagyúrásával csavarta el a fejét még A Konyhafőnök során. Ide kattintva megnézheted, hogyan fogadta a páros egymás fokozatos átalakítását, itt meg Rácz Jenő felidézi a tésztagyúrós esetet.

Korda György és Balázs Klári elmesélte, milyen az élet a vakcina után

A házaspár mindkét oltást megkapta, amitől alapjaiban változott meg az életük. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Keserédes írással és régi fotóval emlékezik Majka apja halálának 20. évfordulójára: “A halálával elintézte, hogy az legyek most, aki mindig is lenni akartam”

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Majka kiemelkedően sikeres karrierjét édesapja halála, illetve a hozzá fűződő vegyes érzelmei számlájára írja. Az apuka egyébként nagyon hasonlít a fiára. Íme a bejegyzés.

VV Vivi beengedte a kamerákat martfűi otthonába, hogy megmutassa, miként változott meg az élete a győzelem óta

A Való Világ 10. szériájának győztesét a Fókusz stábja látogatta meg a családi házban. VV Vivi szőke lett, elkezdett vásárolni, és még mindig vannak gyengéd érzelmei Bálint iránt. Videó.

Rubint Réka anyukája is a koronavírusba hallhatott bele

A fitneszedző édesanyja szombaton lánya karjaiban hunyt el. Ugyan Schobert Norbi azt mondta, infarktus lehetett a halál oka, az ügyben nyilatkozó belgyógyász-kardiológus árnyalta ezt a képet. Részletek itt.

Széphalmi Juliska: Ameddig nincs lezárva Lacival a házasságunk, addig nem is tudom őt százszázalékosan elengedni

Amikor szeptemberben Sánta Lászlóval a válás mellett döntöttek, azt hitték, könnyen beveszik majd ezt a kanyart is. Széphalmi Júliának időközben új kapcsolata is lett, de a férjétől való elszakadás mégsem úgy történt, ahogy azt elképzelték. Az nlc.hu interjút készített a táncművésszel a családjáról, terveiről, új lehetőségeiről, és az is kiderült, hogyan tudta Széphalmi mindenféle anyagi probléma nélkül megúszni a járványt. A teljes beszélgetés itt található.

Józan László és Mezei Léda megszólalt az ágyjelenetről: “Van, aki azt gondolja, hogy könnyű ilyeneket forgatni, de ez nem így van”

A Keresztanyu szerelmespárja a való életben szoros barátságot ápol. Bővebben.

Istenes Bence az idegösszeroppanásairól vallott

Először a húszas éveiben járt terápián, egy durva szakítás miatt, idegösszeroppanásból pedig kettő is volt neki, de már a Csobot Adéllal kötött házassága idején. A téma az Istenest legutóbbi adásában került elő, Járai Máté és Fluor Tomi társaságában, akik szintén megosztották a kalandjaikat a pszichológusokkal és a mentális problémákkal. Videó és további részletek ebben a cikkben.

Orlando Bloom bizarr reggelijével van elfoglalva a fél világ

Fotó: Kimberly White/Getty Images for Breakthrough Prize

Váratlan népszerűségre tett szert az amerikai filmcsillag legújabb interjúja, amelyben mindenféle apróságokra kitérve megosztotta, hogyan telnek a mindennapjai. Bloom beszélt a filmes projektjeiről, meg a kislányáról, de miután kiderült, hogy mit és hogyan eszik délelőtt, senkit semmi más nem érdekelt. Ha szereted Orlando Bloomot, a fura dolgokat, vagy a kajálós kontenteket, akkor mindenképpen kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

85 éves Korda György

képcím

Majka után Pápai Joci is az RTL-hez igazolt