Trágár rapszám a háttérzenéje Szentkirályi Alexandra videójának

Startlap - Startlap
A kormányszóvivő mellényúlt a zeneválasztás során egyik videójában, hiszen olyan háttérmuzsika csendült fel benne, amiben egy kazah rapper kifejezetten nyersen beszél a szexről. Esti hírösszefoglaló. 

Szentkirályi Alexandra videójához egy kazah rappert zenéjét választotta, melybe az előadó nyersen beszél a szexről

A kerítéssel védett határszakaszon járt még korábban a kormányszóvivő, és erről tett fel egy felvételt a fiatalok körében népszerű TikTokra. A zenét azonban nem a legmegfelelőbben választotta, hiszen abban egy kazah rapper kifejezetten nyersen beszél arról, hogy szexelni szeretne. A megdöbbentő zenéjű videó itt tekinthető meg. 

Völner-ügy: a belvárosi Fidesz megtorpedózta Schadl György ingatlanvásárlásainak kivizsgálását

Kampányvideóval jelentkezett az ellenzék: végrehajtók, Völner-ügy és Orbán

A Völner-ügyre húzták fel a videót, amiben a miniszterelnökhöz vándorolnak a pénzek. A kisfilmért csak egyet kell kattintani

Varga Judit szerint be akarnak avatkozni a választásba Európából

MTI/Balogh Zoltán

Zöldpárti és balliberális európai parlamenti (EP-) képviselők egy csoportja levélben fordult az EBESZ Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalához; a magyar választásokba való beavatkozást sürgetik – írta Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtöki Facebook-bejegyzésében. Bővebben

Kunhalmi Ágnes koronavírusos, kórházban van

36 autó és kamion szenvedett tömegbalesetet Csehországban

A képek alapján csodával határosnak nevezhető, hogy senki sem halt meg abban a tömegbalesetben, ami a Prága-Pilsen (Plzen) autópályán, a D5-ösön történt csütörtök délelőtt 11 óra körül. A balesetről itt lehet megtekinteni a videót.

Büntetőeljárást indított a rendőrség a szülinapi tortázás után elhunyt hatéves kisfiú ügyében

Büntetőeljárást indított a BRFK annak a hatéves kisfiúnak az ügyében, aki allergiás rohamot kapott és meghalt Újpesten, a Fóti úti benzinkútnál. A szomorú ügy részletei itt érhetőek el. 

Nem tudták megmenteni a lengyel erdőkben talált beteg medvebocsot

Fotó: MTI/EPA/Frederic Schweizer

A fiatal medve előrehaladott anaplazmózisban, egy kullancsok által terjesztett betegségben szenvedett. Az Adának elnevezett hím medvére a végletekig legyengülve bukkantak erdészek a múlt hét elején. Sorsát ez a cikk mutatja be.  

Klubhoz közel álló ember helyezett el rejtett kamerákat a német női kézicsapat öltözőjében

A hét elején két rejtett kamerát találtak a magyar játékost és szakembereket is foglalkoztató német TuS Metzingen női kézilabdacsapat öltözőjében. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Péterfy Gergely író szerint az új kultuszminiszter, Csák János...

képcím

Még hosszú ideig maradhat az árstop

képcím

"Gyurcsány Ferenc eltávolította önt ebből a csoportból" - így...