Tóth Gabi egy év után végre megmutatta, hogyan történt a lánykérés

Startlap - Startlap
Az évforduló alkalmából Tóth Gabi megosztott egy fényképet arról, milyen kreatívan kérte meg kezét tavaly Krausz Gábor. Bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi egy év után végre megmutatta, hogyan történt a lánykérés

A gyermekük már megszületett, össze is házasodtak, a lánykérés pedig éppen egy évvel ezelőtt történt, és azóta Tóth Gabi töretlenül ontja magából a posztokat, de azt, hogy miként kérte meg a kezét Krausz Gábor, idáig nem láthattuk. Az évforduló apropóján az énekesnő egy szerelmes szöveget és egy fényképet tett közzé, amelyen Krausz trükkös lánykérése látható. Íme.

Emlékszel még BB Renátóra? Nézd meg videón, hogy néz ki most, és mivel foglalkozik

Az első magyar beköltözős reality a Viasat Bár című műsora volt, amelyben egy Andrássy úti szórakozóhelyre költöztettek be néhány fiatalt, akiknek aztán követhettük a pultozással és bulizással töltött életét. Ezek után jött a Big Brother 2002-ben, vagyis 18 évvel ezelőtt, benne BB Renatóval, aki főként BB Évivel, a gitárjával, és az olasz káromkodásaival volt elfoglalva. Renato Pavesi egyet megtarott ezen hobbijai közül, sőt, elég messzire jutott vele. Az annak idején talján bikaként elhíresült férfi ugyanis azóta is zenél, és ezt egyre profibban űzi. Ha kíváncsi vagy, mi történt vele, akkor nézd meg ezt a videót, amit egy ismert magyar zenésszel közösen vettek fel

Horváth Gréta kiposztolta a striás hasát

A rendszeres bulvárolvasóknak alighanem a könyökén jön ki Horváth Gréta életmódváltása, mert egy darabig elég alaposan dokumentálta a folyamatot a közösségi felületeken. De a minap sikerült valami egészen újat mutatnia a testével kapcsolatban: kiült napozni bikiniben, és közben lefotózta striás hasát, amin nem egy-két csíkocska van, hanem jó sok. A fotóhoz lelkesítő képaláírást mellékelt.

 

Úgy tűnik, Harry herceg elhagyta királyi vezetéknevét

A Megxit óta kissé zavarban vagyunk Harry herceg nevét illetően: vajon akkor a királyi családdal való szakítás nyomán az is megváltozott? A jelek szerint igen: Erzsébet királynő unokája már nem használja királyi vezetéknevét, ami abból a szempontból kicsit fura, hogy anélkül gyakorlatilag hosszabb a neve. Részletek itt.

Az ember, akinek egyetlen díva sem mondott nemet: intim képeken fél Hollywood, Marilyn Monroe-tól Angelina Jolie-ig 

Fotó: Amy Graves/WireImage

Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Angelina Jolie Kim Basinger, Catherine Deneuve, Cate Blanchett, Susan Sarandon, Cher: ez csak néhány név azok közül, akik Douglas Kirkland kamerája elé álltak. A 85 éves kanadai fotográfusnak tavasszal nyílt volna budapesti kiállítása, amire a járvány miatt természetesen nem kerül sor, kárpótlásul itt összegyűjtöttek jó pár felvételt a munkáiból.

“Egyszerű volt a két választás: pszichoterápia vagy az Álarcos énekes” – Árpa Attila elárulta, miért tért vissza 17 év után az RTL képernyőjére

Tíz hét után véget ért az Álarcos énekes, és kiderült, hogy az utolsó három maszk egyike alatt Árpa Attilát rejtőzött. Több műsorvezető jól tippelte meg a személyét, ugyanakkor mindannyian meglepődtek azon, hogy elvállalta a szereplést. Ebben a cikkben Árpa elmondja, miért mondott igent a csatorna felkérésére.

A Barátok közt szereplői úgy locsolták körbe egymást, hogy közben nem is találkoztak

A Barátok közt stábja megoldotta a hétvége megoldhatatlannak tűnő feladatát: úgy intézték el a húsvéti locsolkodást, hogy közben ki sem tették otthonról a lábukat. Hogyan csinálták? Ebből a videóból megtudhatod.

Húsvéti Instakörkép: Katty Perry nyúljelmezben mutatta meg terhes hasát, Zsidró Tamás családja online locsolkodott, Schwarzenegger fia 6 óráig sütötte nyuszis tortáját

A 2020-as húsvét a koronavírus árnyékában telik, de – ahogy az előbbi példa is mutatja – ez nem jelenti azt, hogy le kell mondani a hagyományokról. Az alábbi cikkben utánajártak, miként ünnepeltek az ismert emberek: Zsidró Tamás, Patrick Schwarzenegger, és Katy Perry, plusz – mivel a vizsgálódást az Instagramon folytatták – természetesen a válogatásba bekerültek a modellek is.

 

Megvan az Álarcos énekes nyertese

Arról már a fentiekben szóltunk, hogy az Álarcos énekes elérkezett a végéhez. A döntőben három szereplő maradt, ezek egyike Árpa Attila volt, de nem ő lett a győztes. Erre a linkre kattintva megnézheted az utolsó rész legjobb pillanatait, és fény derül a másik két jelmez viselőjének kilétére.
 

Kapcsoltam-kvíz: te mennyit tudsz Rózsa Gyuri legendás műsoráról?

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Arra még emlékszel, hogy a Kapcsoltam 1980-ban még Vitray Tamás vezetésével indult? Vajon miket tudsz még betelefonálós műsorok őséről? Erre a linkre kattintva próbára teheted tudásodat.

Ez is érdekelhet

képcím

Koronavírus itthon: kilőtt az új fertőzöttek száma

képcím

Megszólalt a feleség, akit Kulcsár Edina miatt hagyhattak el:...

képcím

Az omikron itt van, de Magyarország nem szigorít - kellene?