Kiemelt Hírek 2021. szeptember 07.

Totem: Tóth Gabi reagált férje kiesésére

Startlap Kiemelt Hírek 2021. szeptember 07.
Az énekesnő közösségi oldalára írt bejegyzés felér egy szerelmi vallomással. Esti bulvárösszefoglaló.

Tóth Gabi reagált arra, hogy Krausz Gábor kiesett a Totemből

Tóth Gabi / Instagram

A nyílpárbajban Stohl Andrással szemben a Séfek Séfe zsűrije maradt alul, így ő távozott a műsorból tegnap este. Megható beszéddel búcsúzott a társaitól, ma pedig a felesége, Tóth Gabi is megosztotta a gondolatait a kieséssel kapcsolatban. Íme.

Delon összetört Belmondo halála hírére

Jóllehet Alain Delont és Jean-Paul Belmondót gyakran egymás riválisaként tartotta számon a sajtó, a karrierjük teljesen párhuzamosan alakult, s a barátságuk legendás hírű volt. Ha kíváncsi vagy, hogyan búcsúztak pályatársai a 88 évesen elhunyt színészlegendától, ide kattints.

Csodaszép az új képén Hajdú Péter terhes párja

Augusztus elején jelentette be Hajdú Péter, hogy hosszas próbálkozás után hamarosan bővül a családjuk. Párjáról Eszterről most meg is osztott egy itt látható képet, melyen már jól láthatóan gömbölyödik a pocakja. 

Oláh Gergőék kislánya különleges nevet kapott

Szeptember 2-án megszületett Oláh Gergőék ötödik gyereke, akinek a büszke édesanya, Niki, a kis kezét is megmutatta egy Insta-sztoriban. Az énekes pedig egy Facebook-videóban árulta el, hogy különleges nevet választottak a picinek. Íme.

Megvan, mikor kezdődik a jubileumi X-Faktor

Hamarosan két egyedülálló kisérő műsorral kezdődik a 2021-es X-Faktor. A pontos dátumokat itt találod.

Nagy Alexandra: Anyukám 40 évesen szült engem, én sem késtem még le semmiről

Ez az év nagy változásokat hozott Nagy Alexandra életébe, a Barátok közt után most a Survivor-ben láthatjuk az RTL Klub-on, ahol teljesen új környezetben ismerhetjük meg a csinos színésznőt. Alex az nlc-nek mesélt arról, hogyan is él most, és mik a tervei a közeljövőre. Ide kattints.

Ők is a brit királyi család fiatal tagjai, de alig ismerjük őket

Totálisan képben vagy Vilmos és Harry konfliktusával, illetve azzal is, hogy tulajdonképpen Meghan vagy Katalin volt az, aki megríkatta a másikat? Akkor katt ide, és ismerd meg a család millenniumi és Z generációját!

Maga mögött hagyta a vasvillát: nagyot változott a 42 éves Zsolt gazda élete

2019-ben az RTL Klub Házasodna a gazdában tűnt fel a 42 éves, macsó Brindzik Zsolt gazda, aki több szerelmi kudarc után jelentkezett a műsorba. Ha érdekel, mi történt vele az elmúlt két évben, olvasd el ezt a cikket.

Meghalt Michael K. Williams

Holtan találták New York-i otthonában Michael K. Williams amerikai színészt, aki a Drót című sorozatban Omar Little szerepében lett világhírű, írja a BBC. Halálának körülményeiről ez a cikk számol be.

Keresés az oldalon