Törőcsik Mari üzent a kórházból

Startlap - Startlap
A közelmúltban ismét megromlott az egészségügyi állapota, ezért szorul ápolásra. Heti bulvárösszefoglaló.

Végre üzent Törőcsik Mari

A népszerű színésznő nemrég kórházba került, hőemelkedése volt, és nagyon köhögött, ezért jelenleg megfigyelés alatt tartják. Bővebben

Nagy Feró megmagyarázta, miért kapott Kossuth-díjat

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Nagy Feró március 15-én kapta meg a Kossuth-díjat, és ebből az alkalomból kérdezte a Bors, hogyan éli meg az állami kitüntetést, illetve azt, hogy sokan bírálták-e a döntést. Ha kíváncsi vagy a Beatrice 75 éves frontemberének a válaszára, ebből a cikkből megtudhatod.

Ördög Nóra és Nánási Pál munkaerőt keres az új kisboltba: itt vannak a feltételek

Nánásiék a családi vlog legújabb részében a Nekem a Balaton új helyszínéről jelentkeztek be. A felvételen felhívást tettek közzé az állásajánlataikról, és közben elmesélték, hogy hiába a költözés, továbbra is nagy erőkkel támadják őket. A videót itt lehet nézegetni.

Tóth Gabi imádkozós fotót posztolt, és üzent a vallásosság támadóinak: “Nem vagyunk kattantak!”

Az énekesnő fényképen mutatta meg, ahogy egy templom közepén az oltár előtt térdre borultTóth Gabi mindenkit hitre buzdít, és kiáll a vallási megbélyegzés ellenÍme a bejegyzés.

A Viszkis elárulta, hogy lépett meg a Gyorskocsi utcából: a cipőjébe rejtett 800 ezer forint mentette meg

Ambrus Attila először beszélt a trükkös szökésről, amit nem egyedül hajtott végre, és amelyet az amerikai filmesek is megirigyelhetnének. A döbbenetes sztorit Hajdú Péternek mesélte el. Videó és további részletek itt.

Megérkezett Pachmann Péter első saját videóklipje: nemcsak énekel, hanem táncol is

Mokka műsorvezetőjének lírai énjében nincs megállás, az ötvenedik születésnapja alkalmából megkezdett filozofálgatásait egy klippel koronázta meg. Pachmann már korábban is jelentkezett éneklős produkcióval, de ez az első olyan próbálkozás, ami teljesen a saját neve alatt fut, és amúgy a gyerekei is szerepelnek benne. Az Ákos zenei munkájára erősen hasonlító műalkotás az előadó saját bevallása szerint “a teljességről” szól,

arról, hogy az Ember akkor is élhet teljes életet, ha hosszú és rögös útja közben nem feltétlenül teljesül minden vágya.

Hát íme a dal, és hozzá Pachmann Péter töprengései.

A 8 hónapos terhes Török Réka férjhez ment 18 évvel idősebb szerelméhez, akit egy riport miatt ismert meg

Az ATV műsorvezetője első látásra beleszeretett a kétgyermekes ügyvédbe. Esküvői fotó, romantikus részletek és izgatott babavárás ebben a cikkben.

Ada magyarázkodik születendő lánya neve miatt: “Nem én találtam ki, ez egy létező név”

A várandós tévés németországi otthonából jelentkezett be az RTL reggeli műsorába. Természetesen a baba szolgáltatta a fő témát, no meg a kicsi igencsak különös neve. Videó és további részletek itt.

Felbukkant Pásztor Anna eltűnt nevelőapja, és egy hatalmas ajándékkal lepte meg lányát

Fotó: MTI/Veres Nándor

Pásztor Anna és Pásztor Gyula 13 éven át éltek egy családban, aztán megszakadt a kapcsolatuk. A férfi most olyan hírrel állt elő, ami gyakorlatilag megmenti a bajtól az Anna and the Barbies frontemberét. Mi történt? Innen kiderül.

Gáspár Zsolti magára vállalta a “gyújtogatást”

Gáspár Győző öccse nem érti, miért kell “körbehaknizni” a történtekkel a médiát, a tűz teljesen veszélytelen volt, ugyanakkor szükség volt ráRészletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

"Mi erre születtünk" - Hadas Kriszta és Sváby András a...

képcím

Novák Katalin találkozott Mel Gibsonnal

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt