Kiemelt Hírek 2018. július 09.

Tom Hanks tudja, mi a boldogság titka

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 09.
A születésnapját ünneplő színész sikereinek egyik kulcsa kiegyensúlyozott, szeretetteljes házassága.

Nehéz lenne megállapítani, ki a legjobb színész a világon, ám azt kijelenthetjük, hogy Tom Hanks ott van a legjobbak között. Ezt nem csak azért mondjuk, mert ötször jelölték Oscar-díjra, amelyből kettőt meg is nyert, hanem azért, mert felejthetetlen alakításokat nyújtott olyan nagyszerű filmekben, mint a Philadelphia, a Forrest Gump, a Számkivetett, a Ryan közlegény megmentése, a Halálsoron, a Kapj el, ha tudsz, a Segítség, felnőttem!, vagy akár a Terminál és A Da Vinci-kód.

A felsorolást persze hosszasan lehetne még folytatni, például ott van a Szerelem hullámhosszán és a Szerelem hálójában, két film, amelyben megmutatta, a romantikus filmek világában is otthonosan mozog, ráadásul Meg Ryannel remekül kiegészítették egymást, kiváló párost alkottak.

Tom Hanksnek ez nem újdonság, elvégre Rita Wilsonnal, a feleségével is harmóniában, szeretetben él, és alighanem éppen ez a kiegyensúlyozott házastársi kapcsolat az egyik alapja a színész sikereinek.

Még az 1970-es években ismerkedtek meg, de csak 1985-ben kezdtek el találkozgatni, miután együtt szerepeltek az Önkéntesek című filmben. Éppen erre hívta fel a figyelmet Rita Wilson, mondván, keveset beszélnek arról a filmről a karrierjük kapcsán, holott az hozta őket össze, az változtatta meg az életüket – írja az nlcafe.hu.

Három évvel később már össze is házasodtak – idén ünnepelték a 30. házassági évfordulójukat –, 1990-ben és 1995-ben megszületett két gyermekük, Chest és Truman.

I love him

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Rita Wilson gyakran fejezi ki háláját férjének az Instagramon – többek között ő támogatta, amikor mellrákot diagnosztizáltak nála –, de ez fordítva is igaz, Tom Hanks is mindig azt hangsúlyozza, hogy mennyire szerencsés, mert olyan párja van, akire fel tud nézni, és mindenhogy szereti őt.

Rita Wilson ráadásul rengeteg áldozatot hozott a gyerekvállalással, de később is gyakran elkísérte Tom Hankset a forgatásokra, hogy mellette legyen.

„Az életben az a jó, hogy amikor hazamész, otthon vár valaki, akivel jól érzed magad, akivel kellemesen eltöltheted az idődet” – mondta a színész, aki szerint a jó és hosszú házasság titka a megingathatatlanság.

A 62. születésnapját hétfőn ünneplő Tom Hanksről pedig lerí, hogy boldog kapcsolatban él.

Keresés az oldalon