Többször szexre kényszerített egy 17 éves lányt egy győri szakács

Startlap - Startlap
Az eset még két évvel ezelőtt kezdődött, de csak most emelt vádat a 40 éves, házas férfi ellen az ügyészség. Esti hírösszefoglaló.

Többször szexre kényszerített egy 17 éves lányt egy győri szakács

Az akkor 39 éves férfi 2018-ban, a munkahelyén, egy étteremben ismerkedett meg a tizenhét éves sértettel, aki hiába próbálta meg visszautasítani a nős férfi közeledését. Részletek itt.

Tíz évre titkosították a gyermekpornográfiával vádolt magyar nagykövetről szóló bizottsági ülés anyagát

Zárt ülésen tárgyalta Kaleta Gábor volt perui nagykövet ügyét az Országgyűlés külügyi bizottsága. Németh Zsolt, a testület elnöke, valamint Vadai Ágnes a DK frakcióvezető-helyettese az ülés után nyilatkozott. Minderről ebből a cikkből tájékozódhatsz tovább.

Elraboltak, majd férfiak tucatjaival kényszerítettek szexre egy szlovák nőt

A 30 éves áldozatnak végül sikerült megszöknie fogvatartóitól. Az eset felkavaró részleteit ebben a cikkben ismertetik.

Donald Trump Orbán Viktorral üzent a magyaroknak

Fotó: Chris Kleponis/Pool via Bloomberg

A magyar miniszterelnök telefonon folytatott megbeszélést az Egyesült Államok elnökével hétfőn. Ha érdekel, miről diskuráltak, és mit üzent Trump a magyaroknak, akkor itt folytasd az olvasást.

Már javában zajlik az iskolaérettségi vizsgálatok feldolgozása, de nagy árat fizetünk az erőltetett hatéves kori beiskolázásért

Mivel a kormány tavaly nyáron módosította az iskolaérettségivizsgálattal kapcsolatos eljárást, az óvoda, a szülők és a pedagógiai szakszolgálat helyett az Oktatási Hivatalhoz dönt arról, hogy engedélyezi-e a gyermek számára az iskolakezdés elhalasztását. A hivatal tájékoztatása szerint a felmentési kérelmek feldolgozása rendben zajlik. Erről itt írnak bővebben. Felmerül ugyanakkor a kérdés, hogy vajon milyen hatása van a változásoknak a gyermekekre? Erről szól ez a cikk.

A vasárnap bezöldült Orbán Viktor tavaly még kirúgta a műanyag szatyrok betiltását szorgalmazó államtitkárt és helyettesét

Vasárnapi évértékelőjén Orbán Viktor komoly intézkedéseket jelentett be a klímaváltozás elleni küzdelem érdekében. Ilyen az egyszer használatos műanyagok betiltása. Pedig nem is olyan régen még ennél enyhébb intézkedésekre is nemet mondott a kormány, sőt, az ötletgazdákat is kirúgták. Milyen tervei vannak most a kormánynak környezetvédelmi fronton, és mi történt másfél évvel ezelőtt a nejlonzacskók körül, avagy hogyan vált Orbán Viktor hirtelen a klímavédelem élharcosává? Innen kiderül.

Szélsőjobbos demonstráció Sályon: második Trianonnal, önnálló Cigányországgal riogatnak Toroczkaiék

200-300 fő gyűlt össze a miskolci kormányhivatal előtt vasárnap, akik azért tüntettek, mert a közeli Sályon egy 21 éves férfi meggyilkolt egy ismert néprajzkutató nőt. A demonstráció később a községben folytatódott, ahol már rendőrök százai különítették el a tömeget a helyi cigányoktól. Az eseményről a 24.hu helyszíni riportot készített, amelyet ide kattintva találsz.

A Töpörtyű fesztivál egyik fellépője összeesett a színpadon, a mentősök mentették meg az életét

A mentőket az új ÉletMentő app-on keresztül hívták a Baranya megyei rendezvényre. Ha kíváncsi vagy, hogyan történt az eset, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Drasztikus intézkedéseket vezettek be a koronavírus gócpontjában

Fotó: Anthony Kwan/Getty Images

Miközben Kína többi részén már közel két hete folyamatosan csökken a napi új fertőzöttek száma, a koronavírust elindító Hupej tartományban nem javul a helyzet. A járány terjedését drákói óvintézkedésekkel próbálják megfékezni – ezekről, valamint a fertőzés friss, kínai adatairól itt olvashatsz.

Nemsokára elkezdhetik felhúzni a honvédelmi sportközpontokat

A kormány valamennyi járásban szeretne létesíteni egy honvédelmi sportközpontot. A témáról Simicskó István, a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos beszélt hétfő reggel, a részleteket erre a linkre kattintva olvashatod el.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán: Magyarország nem fogja blokkolni a NATO ukrajnai döntéseit

képcím

Orbán Viktor Magyar Péterről: Bonyolította az életünket

képcím

Orbán Viktor: Legyőztük a régi és az új ellenzéket, a...