Több halott és tucatnyi sérült egy szolnoki balesetben

A sűrű ködben egy autóbusz és egy kisbusz ütközött össze.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2017-11-25 13:01

A nagy ködben egy kisbusz és egy nagyobb autóbusz ütközött össze nem sokkal háromnegyed hat előtt a 4-es út 99. kilométerénél, a Szent István hídnál – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

S. Tóth Anikó elmondta: a karambolban a kisbusz utasai közül hárman meghaltak, két elhunytat a szolnoki tűzoltók feszítővágóval emeltek ki a járműből. Az első információk szerint nyolcan könnyebben, négyen súlyosan megsérültek.

Kardos József, a megyei mentőszolgálat vezetője az MTI-nek megerősítette, hogy tíznél többen sérültek meg a balesetben. A Ford Transit előzés közben frontálisan ütközött össze a nagyobb busszal, amelybe aztán hátulról belecsapódott egy személygépkocsi.

Utóbbiban senki nem sérült meg – közölte Szabó Zita, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A balesetet szenvedett kisbusz román, a nagyobb jármű magyar rendszámú – jelentette az MTI munkatársa a helyszínről. A rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, a helyszínelés alatt forgalomirányításra és terelésre kell számítani.

Forrás: MTI

Kép:  Thinkstock

Mai nap hírei

Soha nem találnád ki, kivel élt George Clooney a leghosszabb ideig

unilife.hu6 órája

Rakonczay sírva mesélt a mentésről

eletforma.hu7 órája

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu8 órája

Koronavírus: Kevesebben fertőződtek meg és a halottak száma is csökkent

168ora.hu13 órája

Schobert Lara csak Jack-kel szereti a kólát, noha még nincs 18

ifaktor.hu14 órája

A férfiak intim daganatairól

szimpatika.hu15 órája

Olcsóbb iPhone érkezhet áprilisban

digitalhungary.hu17 órája

Katalin hercegnét alaposan meglepte Harry és Meghan

joy.hu19 órája