Kiemelt Hírek 2021. augusztus 27.

Titokban lefotózták Orbán Viktort római vakációján családjával

Startlap Kiemelt Hírek 2021. augusztus 27.
A vacsora közben készült felvételen a miniszterelnök fia és felesége is kivehető. Sajtófőnöke állítása szerint Orbán Viktor hivatalos látogatáson van. Bulvárösszefoglaló.


Dursun Aydemir/Anadolu Agency via Getty Images

Titokban lefotózták Orbán Viktort római vakációján családjával

A vacsora közben készült felvételen a miniszterelnök fia és felesége is kivehető. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár állítása szerint Orbán Viktor hivatalos látogatáson van. Íme.

A szövetségi kapitány megszólalt Benedek Tibor fiáról: “Az édesapja nyomdokaiban jár”

Benedek Mór tehetségét Hosnyánszky Norbert olimpiai bajnok és März Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya egyaránt komolyan méltatta a KSI vízilabda-gálamérkőzése után. Részletek.

Rubint Réka bejelentkezett Norbi kórházi ágya mellől

Schobert Norbit a családi otthonuk elől csütörtök délelőtt mentőhelikopterrel szállították kórházba. Felesége fényképes beszámolót adott állapotáról, amelyet erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Young G szerepelt a Szomszédokban

Kiderült, hogy a Rácz Bélaként napvilágra jövő későbbi VV Béci igazából jóval a Való Világot megelőzően, 1995-ben kezdte tévés karrierjét. Szöveges szerepe volt, a jelenetet itt nézheted meg videón.

Michael Caine: Nyolc évig úgy jártam-keltem, hogy próbáltam nem pislogni

George Pimentel/WireImage

A dolog nem vicc, a kétszeresen Oscar-díjas legendás színészről azt hitték, pszichopata. A különös hagyományt nem egyedül űzte: Anthony Hopkinsnak is volt egy időszaka, amikor nem pislogott. Mi a magyarázata az abszurd jelenségnek? Ebből a cikkből minden kiderül.

Geszler Dorottya, Szellő István, Fésűs Nelly, Détár Enikő, Hevesi Kriszta és még sokan mások: így mulatott a fél magyar celebvilág a születésnapi white partin

Szellő István egy ismeretlen szőke hölgy társaságában érkezett, Fésűs Nelly lányával közösen szerepelt életében először. Egy ruhamárka évfordulójáról van szó ugyanis, amelyen egy divatbemutató is helyet kapott, csurig töltve fehérbe öltözött ismert emberekkel a színpadot és a közönséget egyaránt. Galéria.

Hadas Kriszta: Amikor meg kellett szülnöm egy súlyos beteg gyereket, de tudtam, hogy nem fog élni, vagy amikor úgy döntöttem, hogy egy olyan emberrel élek, aki rákos

Hadas Kriszta Liebhaber Judit műsorában mesélt karrierje kezdeteiről, sikereiről, nagymamaságról, arról, hogy milyen áldozatokat kellett meghoznia neki és családjának, élete legszebb és legnehezebb döntéseiről. Ha érdekel a beszélgetés, akkor katt ide.

Valami gond van Gáspár Zsoltiék esküvőjével: “Se meghívó, se semmi nem jött”

Gyermekei anyjával, akit rutinosan mindig feleségeként emleget, 27 évvel ezelőtt valójában elváltak egymástól. Gáspár Zsolti szűkszavúan nyilatkozott a jelenlegi zűrzavarról. Részletek.

Hogyan lett a csodagyerekből Rejtő regénybe illő kiöregedett botrányhős? Boris Becker bámulatos élete

Chris Cole/Getty Images

Dollármilliós tartozási ügyéből egy hamis afrikai diplomata-útlevéllel próbálta kimenteni magát, harmadik gyermeke anyját spermája ellopásával vádolta, nem olyan régen pedig arról szóltak a hírek, hogy eldugott kupái és érmei árából szeretné kiegyenlíteni a tartozásait. Pedig Boris Becker karrierje kezdetén még csak annyit tudott a közvélemény és a sportélet, hogy a világ egyik legtehetségesebb játékosával állunk szemben, aki Wimbledon valaha volt legfiatalabb győztese. Ha kíváncsi vagy Becker rendkívüli életére, akkor itt folytasd!

Emlékszel még Honey Boo Boo-ra? 16 éves nagylány lett a világ egyik legdurvább reality műsorának főszereplőjéből

A családja által gyermekszépségversenyekre kényszerített fiatal lány immár igazi nevén, Alana Thompsonként a Vogue-ban szerepelt, ahol nyíltan beszélt a rokonai körüli botrányokról, és arról, hogyan él most. Fotók és további részletek itt.

Keresés az oldalon