Titokban házasodott meg Demcsák Zsuzsa, saját magát buktatta le?

Alain Delon sírva vette át az életműdíjat, csődbe ment a tévés szakács, Ábel Anita úgy gondolja, őt okolják a válása miatt. Heti bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-25 14:22

MTI Fotó: Mohai Balázs

Titokban házasodott meg Demcsák Zsuzsa, saját magát buktatta le?

Az Ázsia Expressz 2-ben Kandász Andreával küzdötték végig magukat a végeláthatatlan akadályokon át, és bár a forgatás már befejeződött, olyan mintha Ázsiában ragadt volna, mert azóta csak ott készült képeket, videókat posztol Instagram-oldalára.

Az egyik felvételen aztán egy magyar lap olyasmit szúrt ki, ami alapján tudni vélik, hogy a műsorvezető már nincs egyedül, valószínű újra megházasodott. A meglepő felfedezésért csak egyet kell kattintanod!

Elbűvölő Balla Eszter Down-szindrómás kislánya

A felkapott színésznő volt az első olyan közszereplő, aki nyilvánosan felvállalta, hogy a gyermeke Down-szindrómás. “Nagyon bízom a lányomban, ugyanakkor igyekszem őt reálisan látni. (…) Gyönyörű kislány, sok örömet szerez nekünk. Büszkék vagyunk rá – mondta a háromgyermekes művésznő a Nők Lapja cikkében, melyben egy közös fotót is láthatsz róluk.

Alain Delon könnyeivel küszködve vette át az életműdíjat lányától – videó

A 72. cannes-i filmfesztiválon Alain Delon kiemelkedő színészi pályájáért vehette át az Arany Pálma-életműdíját, ami ellen nem győzött tiltakozni a Women and Hollywood nevű amerikai feminista szervezet. Az átadáskor a 83 éves színész nem tudta visszatartani érzelmeit, és könnyes szemmel vette át az elismerést lányától, Anoucka Delontól. Ha lemaradtál arról, hogy miért akadt ki egy nőjogi szervezet a sztárra, akkor ide klikkelve bepótolhatod azzal a videóval együtt, ami a filmfesztiválon készült a díj kiosztása során.

Pataki Zita folytatja a lombikos projektet

Bátor volt Pataki Zita és a férje, Szárnyas Attila, amikor vlogot készítettek az utolsó lombikprogramjukról. Aztán történt valami, ami arra ösztönözte, hogy ne hagyja abba, ne adja fel. Minderről az RTL Klub Reggelijében vallott őszintén – erre találod a felvételt.

Ábel Anita úgy gondolja, őt okolják a válása miatt

A mindig vidám színésznő fél éve jelentette be, hogy elválik a férjétől. Néhány hete aztán végre újra rátalált a szerelem, így lelke ismét kezdett megerősödni, ám mégis azt érzi, hogy sokan őt okolják azért, amiért véget ért a házassága.

Schwarzeneggeről egyszerűen lepattant a támadója

Éppen Dél-Afrikában tartózkodott a sztár a róla elnevezett Arnold Classic Africa egyik rendezvényén, amikor egy fotózás alatt váratlanul megtámadták. A Terminátort repülőrúgással próbálta meg kiiktatni egy férfi, azonban valószínű nem sok filmjét látta, mivel ha tudta volna, hogy mi lesz vége, bele sem kezd az akciójába.

Lagzi Lajcsi nem akar vádalkut kötni

Hosszú évek óta húzódik a zenész pere, ami most hétfőn folytatódott újra a bíróságon. A vád szerint az ügy alapja közüzemi lopás és vesztegetés, melynek során sok tízmilliós összegig vételezhetett szabálytalanul több közmű terhére is. A bírócsere után felmerült a vádalku lehetősége is. Hogy mi szerepelt volna benne, és Galambos Lajos miért nem fogadta el, azt ebben a cikkben tudhatom meg.

Csődbe megy a tévés szakács, milliókat bukik

Úgy néz ki, hiába mesteri a televízióban Jamie Oliver, az étterem-üzemeltetés nem a legnagyobb erőssége. Két évvel ezelőtt az vendéglőlánca már csődközelbe jutott, akkor azonban még meg tudták úszni az összeomlást. Mára azonban rengeteg éttermét kell bezárnia, és sok-sok dolgozót elbocsájtania – hogy pontosan mekkora a kár, azt ebben a cikkben olvashatod.

Mai nap hírei

Hazahívják külföldről a szlovák orvosokat

szimpatika.hu4 órája

Gulyás Gergely úgy értelmezte az SZFE-s tüntetést, hogy az utcára vonuló ezrek a kormány mellett állnak ki

szeretlekmagyarorszag.hu7 órája

Hány vonal van a csuklódon? Tűpontos képet ad egészségedről, jövődről és sikereidről

femcafe.hu8 órája

Megfontolandó lehet egy újabb védekezési intézkedés

demokrata.hu10 órája

A fák fájdalmat is érző, egymással kommunikáló, csodálatos lények! – Valóban eltűnik a tölgy, a bükk Magyarországról?

wmn.hu13 órája

Élő koronavírussal vizsgálták a maszk hatékonyságát

hamuesgyemant.hu13 órája

Pénzt ad a régi mobilokért a Telenor

gsmring.hu15 órája

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

ezalenyeg.hu15 órája