Kiemelt Hírek 2019. szeptember 28.

Titokban felvett szexvideóval támadják Budaörs polgármesterét

Startlap Kiemelt Hírek 2019. szeptember 28.
Elképesztő mélységben jár már a kampány, itt a legújabb példa rá. Esti hírösszefoglaló.

Szexvideóval támadják Budaörs polgármesterét

Titokban rögzített felvételről van szó, a polgármester feljelentést is tesz. A város postaládáit tömték tele olyan szórólapokkal, amelyekre a videó linkjét tették. A 24.hu-nak nyilatkozott is Wittinghoff Tamás, aki több, mint meglepő részleteket árult el a videóról – mindezért csak ide kell kattintanod.

Elmentek megint a DK-sok a tévészékházhoz

Pénteken első fokon pert nyertek a köztévéből tavaly decemberben kitessékelt ellenzéki képviselők. Pénteken már jelezte a DK, hogy újra odamennek, ma pedig már meg is lépték. A végeredményről ez a cikk nyújt tájékoztatást.

Nem várt fordulat Quaestor-ügyben: kártérítést kap a bukott cégvezér

MTI Fotó: Marjai János

Miközben Magyarországon Tarsoly Csabát, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. volt vezérét 753 esetbeli, különösen nagy kárt okozó csalással és sikkasztással vádolják, addig az Emberi Jogok Európai Bírósága neki adott igazat a magyar állammal szemben – mutatjuk is, mennyi kártérítésre számíthat.

Nem engedték be a sorba, fejbe rúgással válaszolt

 Az elkövető még szerdán az Erzsébet körúton egy Mitsubishivel egy lassan haladó Honda elé vágott, amelyben két fiatal lány ült. Ez még kevés lett volna a balhéhoz, de ami ezután jött az már igazán durva volt.

Karácsony Gergely egy picit segített a TV2-nek – kijavítani egy komolyabb bakit

A minap óriási hibázott a TV2 Tények című műsora. „Karácsony őszödi beszéde” című anyagukban rossz fotóval illusztrálták az ellenzéki főpolgármester-jelölt állítólagos haragosát. Most a polgármester-jelölt megmutatta, ki is valójában Tóth Csaba – itt akár te is megtudhatod.

Kávéfőzőt hív vissza a Lidl, életveszélyes lehet

Fotó: iStock

Akár nyugta nélkül is visszaveszi a boltlánc az egyik Silvercest márkájú termékét, ugyanis kiderült, hogy áramütést okoz. Hogy pontosan melyik is ez a termék, arról innen tudhatsz meg több információt.

Ingyen Csíki sört reméltek, ezrek ragadtak a dugóba

A pápalátogatásnál is nagyobb autós tömeget vonzott Csíkba az ingyen sör, bedugultak az utak Csíkszeredán. A pórul járt emberek nagyon dühösek – a részletek a kattintás után.

Keresés az oldalon