Tiborcz István vesztett Karácsony Gergellyel szemben

Startlap - Startlap
Schiffer András, a főpolgármester jogi képviselője teljes győzelemként értékelte a döntést. Esti hírösszefoglaló. 

Tiborcz-adó: Karácsony Gergely győzött a Kúrián

A főpolgármester fellebbezett és megnyerte perét Orbán Viktor veje ellen. Tiborcz István egymillió forintos elégtételt, bocsánatkérést követelt. Az ügy részletei itt érhetőek el. 

Vérplazmabiznisz: Bayerné elbukta a pert

Jogerősen is felmentette a bíróság a Válasz Online újságíróját a rágalmazás vétsége miatt indított magánvádas eljárásban. Részletek. 

Horvát levéltár: „Orbán úr nyilvánvalóan eltévedt a történelem egy villanásában”

MTI/Fischer Zoltán

A Horvát Állami Levéltár is beszállt abba a mini diplomáciai botrányba, ami Orbán Viktor pénteki rádiónyilatkozata miatt tört ki. Érdemes kattintani, mert mindezt történelmi bizonyítékkal a tarsolyukban tették. 

Hivatalos: Orbán Viktor lesz a CPAC főszónoka, Tucker Carlson is színpadra lép

Az Alapjogokért Központ az Amerikai Konzervatív Unióval (ACU) közösen rendezi meg Európában először CPAC Hungary című eseményt, május 10-24 között. Eddig úgy volt, hogy a Fox News műsorvezetője, riportere Tucker Carlson csak online jelentkezik be, de élőben jelen lesz az eseményen, személyesen. Bővebben

Belarusz csapatokat vonultatott fel az Ukrajnával közös határára

A vezérkari főnök szerint a katonák pusztán a Belarusz Köztársaság biztonságát szavatolják. Hogy konkrétan hány katonáról is van szó, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Bíróság előtt az orosz katona, aki Kalasnyikovval lőtt le egy idős ukrán férfit

Bíróság elé állították Ukrajnában az első olyan orosz katonát, akit ukrán civil megölésével vádolnak – derül ki az ukrajnai főügyészség szerdai közleményéből. A katonát egy 62 éves férfi halála miatt vonják felelősségre. Bővebben

Fontos változás jön a B kategóriás jogosítványoknál

Az uniós irányelvek, jogszabályok rendelkezéseivel összhangban május 21-től hazánkban is szakhatósági engedélyhez kötik a kistehergépjárműves árufuvarozást. Ez rengeteg vállalkozót érint idehaza. Részletek

Benézte: Volner előtt is volt már Huxit Párt, így most kénytelenek egyesülni

A hét elején járta be a hazai sajtót a hír, hogy a korábbi jobibkos Volner János átnevezi az eddig saját nevét viselő, a választáson el sem induló formációját Huxit Pártra. Van azonban egy apró bökkenő. Íme.

Itt az Elon Musk-féle űrinternet, kár hogy drága

MTI/AP/Pool Reuters/Hannibal Hanschke

A Starlink meglehetősen magas havidíj ellenében kínál netet Magyarországon. Gyakorlatilag ilyen áron képtelen lesz versenyezni bármelyik hazai szolgáltatóval, azonban van egy olyan szegmens, ahol egyedülálló lehet. Mutatjuk is, hogy hol.

 

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar erre az öt kérdésre vár választ Orbántól

képcím

Ez volt Orbán első fizetett munkája - A hét legfontosabb hírei...

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon