Telenorosok figyelem: két napra sok szolgáltatás leáll!

Startlap - Startlap
Szinte semmilyen ügyet sem lehet majd elintézni ezalatt az időszak alatt a mobiltársaságnál. Közel hárommillió felhasználót érint a karbantartás. Esti hírösszefoglaló.

Telenorosok figyelem: a hétvégén lehet egy kis gond!

Magyarország egyik legnagyobb mobilszolgáltatója bejelentette: péntek estétől vasárnap késő délutánig karbantartást végez, amely rengeteg ügyfélszolgálati funkciót érint. Hogy konkrétan melyek vállnak elérhetetlenné, azt az itt elérhető lista mutatja meg a legjobban. Azt azonban mindenképpen tudni kell, hogy a mobilszolgáltatás a karbantartás ideje alatt is elérhető marad.

Elhunyt a XVII. kerületi polgármester

Meghalt Riz Levente, a budapesti 17. kerület polgármestere – tudatta közleményben Tarlós István főpolgármester csütörtökön. További részleteket innen érhetsz el.

M. Richárd önmagát videózta a kocsiban, a Dózsa György úti tragikus baleset előtt

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Csütörtökön újra bíróság elé állt a 2017 májusában történt halálos karambol ügyében annak elsőrendű vádlottja, M. Richárd. A tárgyalássorozat legújabb részében egy innen elérhető döbbenetes, rövid felvétel is bemutatásra került, amelyet az ügy főszereplője készített egészen addig, amíg a baleset során a kereszteződésnél bele nem csapódott egy autóba. Azóta az is kiderült, miért is készítette M. Richárd a videót – a magyarázatért csak ide kell kattintanod.

Nyolc és fél évet, illetve teljes vagyonelkobzást kért az ügyészség Simonka Györgyre

Bűnszervezetben különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás miatt nyolc és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kért az ügyészség a fideszes képviselőre. A Voldemort gúnynévvel illetett Simonka tetteit ez az írás részletezi a tárgyalás árnyékában.

Orbán megpróbálta megmagyarázni: a titkosszolgálat munkája lényegében ugyanaz, mint a kormányé

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, Alkotmányvédelmi Hivatal új, XI. kerületi épületének átadási ünnepségén tartott beszédében mondott meglepő összefüggéseket, amikre errefelé tudsz te is rácsodálkozni.

A csúszópénzek már a temetkezést sem kímélik

Fotó: iStock

Sajnos már odáig jutottunk, hogy vannak akik abból csinálnak sok százezres üzletet, hogy méreten felüli sírgödröket ígérnek a temetkezési helyeknél. A felháborító sztorit ez a cikk gombolyítja tovább.

Gyurcsány kiakadt

A DK vezérétől soha nem álltak távol az erősebb szavak,most azonban elég konkrétan fogalmazott, azzal kapcsolatban, miért nem szavazna soha fideszes polgármesterjelöltre.

Csekket vitt Rogán Antalnak Karácsony Gergely

Egy budai villa kapujában tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt és a momentumos Hajnal Miklós, mivel a legfrissebb hírek szerint innen jár be dolgozni Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője. Az átlagosnál nagyobb méretű postai csekkel érkeztek, de hogy miért, az ide klikkelve fog csak kiderülni,

A magyarul is beszélő román korrupcióellenes ügyész, Laura Codruta Kövesi lehet az Európai Ügyészség vezetője

Szinte már csak részletkérdéseken múlik, hogy ő lesz a hamarosan felálló intézmény első vezetője. Az Európai Ügyészség felállításában 22 EU-tagország vesz részt (Magyarország nem). Innen megtudhatod, mennyien is támogatták Kövesit.

Elhunyt a magyar kajak-kenu meghatározó alakja

Tavaly augusztusban a kajak-kenu sport érdekében végzett több évtizedes munkájáért, Áder János köztársasági elnök előterjesztése alapján a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét kapta Kadler Gusztáv, aki rengeteget tett a szakágért. Halálának körülményeiről ez a cikk számol be.

Ez is érdekelhet

képcím

Saját mozgalmának elnöksége sem támogatja Márki-Zay...

képcím

Várkonyi Andreától Ákosig a fél magyar elit felvonult Orbán...

képcím

Kövér László: Az Európai Unió egy lehetetlen küldetés