Kiemelt Hírek 2019. január 31.

Tehetős ingatlanos ugrott a Dunába az Árpád hídról

Startlap Kiemelt Hírek 2019. január 31.
A férfi végül segítség nélkül partot ért, de kórházba szállították.

Bors értesülései szerint feltehetően öngyilkossági szándékkal ugrott az Árpád hídról a jéghideg Dunába kedd délelőtt egy 48 éves jómódú ingatlanos, aki végül saját maga úszott ki a partra. 

A férfi a híd közepén leparkolt autójával, majd a vízbe vetette magát. A szemtanúk bejelentése nyomán a helyszínre kiérkező mentősöknek túl sok dolga nem volt, mivel mire odaértek, a férfi már partot ért a Margitsziget pesti oldalán. A férfit a Honvédkórházba szállították.

A lap úgy tudja, az ingatlanközvetítőként dolgozó középkorú férfi egyedül él egy elegáns fővárosi negyedben lévő nagy lakásban. Információik szerint nem sérült meg, de az otthonába azóta sem tért vissza. Egyik szomszédja elmondta: a férfi zárkózott életet él, csak alkalmi partnereit szokta látni az épületben. 

A férfinak egyébként nagy szerencséje volt, hiszen a fagyos vízben akár szívrohamot is kaphatott volna, arról nem is beszélve, hogy nyolc méter magasról zuhant bele a vízbe. Tekintve, hogy a KRESZ szerint közlekedési szabálysértést követett el, amikor a hídon hagyta a leparkolt autóját, akár 150 ezer forintra is bírságolhatják az eset miatt. A Bors úgy tudja, helyszíni rendőri intézkedés nem történt, a férfi autóját pedig egy XVI. kerületi telephelyre szállították.

Keresés az oldalon