Tatabányai családirtó: Rosszat csináltam, de gyere be, minden rendben lesz

Startlap - Startlap
Újabb, megrázó részletek láttak napvilágot a múlt pénteki felkavaró gyilkosságról. Reggeli hírösszefoglaló.

“Rosszat csináltam, de gyere be, minden rendben lesz” – mondta feleségének a tatabányai családirtó

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy a 40 éves férfi múlt pénteken vascsővel verte agyon 7 és 9 éves gyermekeit, majd magával is végzett. Most kiderült, más módon vetett véget fiai életének. Az esetről újabb, felkavaró részletek derültek ki, amelyeket ide kattintva találsz.

Orbán Viktor -2 és +2 között értékelte a fideszes honatyákat

Az októberi önkormányzati választáson nyújtott váratlanul gyenge teljesítmény miatt Orbán Viktor személyes konzultációk keretében értékelte a 106 választókerület teljesítményét. Most részletekbe menően kiderült, miként zajlott a képviselők fogadása: erről itt írnak.

Koronavírus: egyre kevesebb a fertőzött Kínában, 18 hónap múlva lehet elérhető a vakcina

A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság szerdán közzétett adatai szerint folyamatosan csökken az újonnan diagnosztizált, koronavírussal fertőzött betegek száma Kínában. Erről friss adatokat ebben a cikkben találsz.

A japán partoknál veszteglő, karantén alá helyezett Diamond Princess üdülőhajón ugyanakkor drámaian nőtt a megbetegedések száma. Részletek itt.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója szerint megfelelő fellépéssel “valós esély” van a koronavírus terjedésének megállításáraTedrosz Adanom Gebrejeszusz erről azon a kétnapos genfi konferencián beszélt, amelyet a kór elleni gyógyszerek és védőoltások kifejlesztésének elősegítésére szerveztek. Gebrejeszusz szót ejtett a védőoltásról, és elmondta, milyen új megnevezést vezettek be a vírus számára. Ha kíváncsi vagy az elhangzottakra, akkor itt folytasd az olvasást.

Mindeközben megjelent egy videó, amelyen koronavírussal diagnosztizált betegek táncolnak az egyik, a járvány miatt felhúzott kínai konténerkórházban. A tánc napi tevékenységgé vált a fertőzöttek között. Íme a felvétel.

A gyermekpornográfiával gyanúsított volt magyar nagykövet átment a nemzetbiztonsági vizsgálaton

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Kaleta Gábor ellen tavaly novemberben emeltek vádat, miután a sajtóértesülések szerint egy nemzetközi akció részeként amerikai nyomozók régóta megfigyelték. További részletek itt olvashatók.

Saját ingatlana felújítására szavazott meg 60 millió forint közpénzt a soroksári polgármester

Bese Ferenc polgármester nem tüntette fel vagyonnyilatkozatában, hogy tulajdonrésszel rendelkezik az ingatlanegyüttesben, és külön kérdésre is tagadta a dolgot. Ha kíváncsi vagy az ügyre, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Ismét hiánycikk egy fontos csecsemőgyógyszer

Egy olyan gyógyszer elérhetősége vált bizonytalanná, amelynek hiánya halálos vérzékenységgel járhat. Minderről bővebben ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Egy csomó városban megkezdik a MÁV és a Volán menetrendjének összehangolását

A közeljövőben megkezdik az intermodális csomópontok fejlesztését több mint tucatnyi városban. Ennek lényege, hogy a jelenleg egymást elkerülő közúti és vasúti közösségi közlekedési szolgáltatást fizikailag összekapcsololják. Mit jelent ez a gyakorlatban? Innen kiderül.

Szennyezett szezámolajat hívott vissza a Nébih

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra kéri a vásárlókat, hogy ne használják fel a terméket. A problémás olaj adatait erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Felülvizsgálják a budai várban található önkormányzati lakások bérleti díját: Bayer Zsolt mindenképp marad

Naszályi Márta I. kerületi polgármester jelezte: a jövő évtől emelkedhet a várban található lakások bérleti díja. Ez többek között Bayer Zsoltot, Palkovics Lászlót, és a kerületet 20 évig vezető Nagy Gábor Tamást is érintheti, akik mindannyian szokatlanul jutányos áron jutottak a környéken lakáshoz. Részletek itt.

Pár napra gyengül a szél

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Változékony, a megszokottnál melegebb időben lesz részünk. A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Ez is érdekelhet

képcím

"El kell foglalnunk Brüsszelt" - Orbán Viktor kiadta választási...

képcím

Orbán: Ezt most túlzásnak érzik a hallgatók, de nem túlzás

képcím

Folytatódhat Orbánék konferenciája Büsszelben