Kiemelt Hírek 2019. augusztus 20.

Tárnokon elmaradt a tűzijáték, mert inkább másra költötték el a pénzt

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2019. augusztus 20.
Lemondott az olasz miniszterelnök, már hatalmas területen tombol a tűzvész a Kanári-szigeteken, Zombori Gábor világbajnok lett. Hírösszefoglaló.

Tárnokon idén elmaradt a tűzijáték, inkább valami egészen másra költötték a pénzt

A Pest megyei Tárnok Facebook-oldalán tavaly megszavaztatták a helyieket, hogy akarnak-e tűzijátékot, vagy esetleg azt szeretnék, hogy helyette olyan dologra költség az arra szánt pénzt, ami a közösség javát szolgálja. A nagyközség lakossága döntött, nem lett égzengés a kutyák nagy örömére, hanem inkább létrehoztak valamit a gyerekeknek, amiből soha nem lehet elég egyetlen kicsinek sem. Ha szeretnéd tudni, hogy mi is ez, akkor csak ide kell klikkelned.

Zombori Gábor világbajnok lett: saját világcsúcsát javította meg

A budapesti junior világbajnokság 400 méteres gyors fináléjában már a rajtnál kilőtt a 16 éves magyar sportoló, aki az első két fordulóban is világcsúcs részidőn belül úszott. Idővel a teljes mezőny leszakadt tőle, kivéve az amerikai Jake Mitchell-t, aki még egy ideig bírt vele, de aztán ő is lemaradt. Minderről és fantasztikus rekordról ebben a cikkben tudsz tájékozódni.

Békesi: „Egyre többen érdekeltek Orbánék maradásában”

Interjút adott korábbi pénzügyminiszter, amelyben részletesen érintette az Orbán Viktor által épített nemzeti együttműködés rendszerét. Úgy értékelte a jelenlegi helyzetet, hogy a társadalom jelentős része már abban érdekelt, hogy a miniszterelnök kormányzása minél hosszabb távon fennmaradjon. De nemcsak erről beszélt, hanem egyebek mellett érintette a Fidesz és a kereszténység viszonyát, a multinacionális cégek és a korrupció összefonódásait. Minderről, illetve az egyik komoly, saját maga által bevallott  tévedéséről itt tudhatsz meg többet.

Jelenleg képtelenek megfékezni a pusztító tűzvészt a Kanári-szigeteken

Több ezer ember kényszerült otthona elhagyására Európa egyik legnépszerűbb nyaralóhelyén, ahol óriási terület vált már eddig is a lángok martalékává. Hogy a szárazság és a hőhullámok miatt is előidézett katasztrófa enyhítésére milyen hatalmas erőket is vetettek be a spanyol hatóságok, arról ebben a cikkben olvashatsz.

Lemondott az olasz miniszterelnök

Giuseppe Conte egyértelművé tette, hogy képtelen tovább együtt dolgozni a Liga vezérével, akit keményen bírált. Jelen álláspont szerint előre hozott választások jöhetnek, ide kattintva te is megtudhatod kit is tartanak a legesélyesebb kormányfő-jelöltnek.

Botka mögött felsorakozott a teljes ellenzék Szegeden

A szegedi Széchenyi téren mutatta be kedden az ellenzéki jelöltjeit Botka László, valamint hivatalosan bejelentette, hogy újra indul a polgármesteri címért az októberi önkormányzati választáson. Botka soha nem látott összefogásról beszélt, melyről továbbiakat errefelé olvashatsz.

Keresés az oldalon