Tarlós szerint Karácsony felvette a menekülő róka pozíciót

Startlap - Startlap
A Városháza-ügy újabb epizódja már Óbuda egyik beépítetlen területét érinti. Ezzel kapcsolatban kritizálta a volt főpolgármester a jelenlegi főpolgármestert. Esti hírösszefoglaló.

Tarlós szerint Karácsony felvette a menekülő róka pozíciót

Holtan találtak egy öttagú családra Németországban

Színházi olimpia lesz Budapesten

Az 1994-ben Görögországban kitalált rendezvényt a Nemzeti Színházban összekötik majd a Madách Imre Nemzetközi Színházi Találkozó (MITEM) tízéves, illetve Madách Imre születésének 200. évfordulójával. Részletek

Salvini el sem ment Orbánék szélsőjobboldali találkozójára, ahol összeálltak volna frakcióvá

MTI/EPA/Az Északi Liga párt sajtóhivatala/Federico Scoppa

Megkezdődött szombaton Varsóban az európai konzervatív pártok vezetőinek Varsói Csúcstalálkozó (Warsaw Summit). A Salvini-Le Pen-Orbán hármas már egy új konzervatív tömbről tervezgetett, azonban Salvini meg sem jelent a rendezvényen. Bővebben

A brazil elnök ismét orvost játszott: azzal riogatott, hogy a koronavírus elleni vakcinák növelik az AIDS esélyét

A sokadik ilyen eset Jair Bolsonarónál, és ha idáig legyintettek rá, most már nem nézte tétlenül egy brazil szenátusi bizottság. Felkérték a legfelsőbb bíróságot, indítsanak vizsgálatot az ügyben. Ide kattintva Bolsonaro számos más elszólása is megtekinthető. 

Őrizetbe vették a michigani iskolai lövöldöző szüleit

Ők vették fiuknak a gyilkos fegyvert ajándékként. A 15 éves fiú négy diáktársát megölte, és hét embert megsebesített. Az ügy részleteiről itt lehet többet megtudni. 

Első fokon pert nyert az I. kerületi önkormányzat a Ruszwurm cukrászda ellen

MTI/Bizományosi: Jászai Csaba

A Szamos Miklós érdekeltségébe tartozó cukrászda viszonya még az előző vezetés alatt romlott meg a kerülettel, mert 2015-ben Nagy Gábor Tamás fideszes polgármester felmondta a bérleti szerződéseiket. Ezt Szamos megtámadta, így 2019-ben a Nagy bíróság elé vitte az ügyet. A személyeskedéstől sem mentes ügyet ez a cikk mutatja be. 

Műkarral akarta átverni az oltónővért az olasz férfi

Az 57 éves fogorvos szilikonkarja szemet szúrt a nővérnek, bár azt hitte, egy protézisről van szó. A történetnek itt nem lett vége, a férfi ugyanis nem úszta meg a dolgot. Íme

Egy halom pénzt talált az amerikai templom falában a vízszerelő

Több százezer dollár tűnt el egy templom széfjéből, még 2014-ban a texasi Houstonban. Egy vízvezetékszerelő nemrég ötszáz, készpénzzel és csekkekkel teletömött borítékot talált a templom mosdójának falában. Részletek.

Ez is érdekelhet

képcím

Súlyos csapást mérne a kormány a külföldi élelmiszerláncokra

képcím

Szíriai tévé: Magyarország átengedné a migránsokat

képcím

Egy kormánytag sem vonul karanténba azért, mert érintkezett...