Tarlós bejelentésének minden pesti örül majd

Startlap - Startlap
Vizes vb: kétmilliárd hiányzik, szülőknek kell kifesteni egy iskolában, Schmidt Máriát megpuccsolták. Hírösszefoglaló.

Tarlós bejelentésének a pestiek fognak igazán örülni

Nem, most nem arról van szó, hogy autókat tiltana ki a fővárosból a szmog miatt (bár biztosan ez is jó lenne), hanem egy, a tömegközlekedéssel kapcsolatos hírt jelentett be a főpolgármester, aminek hatására végre jobban lehet majd közlekedni a Körúton. A részleteket ide kattintva tudod elolvasni.

Vizes vb: több, mint két milliárd forintnyi közpénz hiányzik

Az egyik nagy állami távközlési társaságnak óriási összeget kellett leírnia, miután a 2017-es vizes vébét szervező cég nem fizette ki. Úgy tűnik, hogy a sportrendezvény még drágább lehet, mint azt eddig gondolták. Minderről, illetve hogy melyik vállalat is bukott több, mint kétmilliárdot, ez a részletes írás számol be.

A budaörsi Bleyer Jakab Általános Iskolában a szülőknek kell kifesteniük a Klebelsberg Központ szerint

Az RTL Híradó adta hírül kedd este, hogy a Pest megyei Iskolában a vezetés a falfestéshez szükséges anyagokat ugyan biztosítja, de a szakembert már nem, miután a szülök a gyerekek érdekében szerettek volna egy tisztasági festést a tantermekben. A tanévkezdés egyik nagy port felvert sztorijához elég csak egyet klikkelned.

Székesfehérvár Fideszes polgármestere mondott ellen Kósa Lajosnak

Cser-Palkovics András haladva a korral, időnként fogadóórát szervez valamelyik közösségi oldalán. Kedden éppen az Instagramon lehetett tőle érdeklődni, amikor is váratlanul egy olyan kérdés futott be hozzá a felületén, amiről egyébként Kósa Lajos fejtette ki vastagabban a véleményét a napokban. Cser-Palkovics nem igazán volt egy hullámhosszon Debrecen egykori polgármesterével – itt te is megtudhatod, hogy mi volt az a téma, amiben ütközött a véleményük.

Schmidt Mária saját intézetében lett puccs áldozata

Kedden „váratlanul és puccsszerűen, azonnali hatállyal, indoklás nélkül” felmondott Lánczi Tamás, a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány fenntartásában működő XXI. Század Intézet igazgatója, és több munkatárs – közölte az intézet Facebook-oldalán Schmidt Mária főigazgató. További részletekért, és a Schmidt által kihelyezett meglepő videó megtekintéséért kattints ide.

Kerékpáron vitte a bombát egy férfi Romániában

Arad és Szépfalu között biciklije csomagtartóján vitt egy férfi egy 50 kilós, még a második világháború idejéből származó bombát – írta a Transindex. A kerékpárost egy autós fotózta le, aki, egyből értesítette a román hatóságokat az esetről. Itt azonban nem ért véget a történet, melynek folytatásárólerrefelé tudsz tájékozódni.

Leukémiás gyerekeket és családjaikat vitték nyaralni a Balatonhoz

Ötödszörre hozott össze a Ments életet Alapítvány olyan üdülést, ahol többnyire leukémiás gyerekek pihenhettek együtt családjaikkal a magyar tenger partján. Az eseményt, melyről itt találsz egy megható videót, neves sportolók is emlékezetessé tették.

10000 dollárt csenget a Facebook annak, aki hibára bukkan a szuperpénzében

2020 elején kívánja bevezetni a világ legnagyobb közösségi oldala a saját fizetőeszközét, a Librát melyet egy nagyon biztonságos rendszerrel a háta mögött szeretnék útnak indítani. Most egy jutalomprogram keretében lehet mindezt tesztelni, melyről itt olvashatsz részletesen.

Fodor Gábor lemondott a Magyar Liberális Párt éléről

Kedden váratlanul lemondott Fodor Gábor az általa 2013-ban alapított párt élé éléről. A Fidesz egykori alelnöke és a Szabad Demokraták Szövetsége korábbi elnökének közleményét ebből a cikkből érheted el.

Jogellenesen fújták le könnygázzal a tüntetőket

Szabálytalanul járt el a rendőrség, amikor decemberben, a rabszolgatörvény elfogadása utáni tüntetésen nem figyelmeztette a tömeget a könnygáz bevetésére – állapította meg a Független Rendészeti Panasztestület. Az ügyben további részleteket innen tudsz elérni.

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

képcím

Magyar Péter kéréssel fordult követőihez

képcím

Mi történt azóta, hogy Magyar Péter közzétette a hangfelvételt?