Kiemelt Hírek 2019. november 05.

Talmácsi Gábor egy fényképpel jelentette be kisfia születését

Startlap Kiemelt Hírek 2019. november 05.
A magánéletével kapcsolatosan szűkszavú sportoló a gyermekáldás után egy héttel közölte a nagy hírt. Bulvárösszefoglaló.

Talmácsi Gábor cuki fotóval jelentette be, hogy megszületett a kisfia

A világbajnok motoros nem túl bőbeszédű a magánéletét illetően, azonban kedden – egy hét késéssel – egy nagyon aranyos fotó kíséretében bejelentette, hogy megszületett gyermeke. A bejegyzést erre a linkre kattintva nézegetheted.

Terry Black hangüzenetben szólt gyerekeihez saját temetésén

Az elhunyt terveinek megfelelően egy igen szép szertartás keretében vettek végső búcsút Terry Blacktől. Az eseményen egy hangfelvételt is lejátszottak, amelyet az előadóművész erre az alkalomra készített. Ha érdekelnek a temetés részletei, valamint az, mit üzent Terry Black, akkor ezt a cikket olvasd el!

Alig lehet felismerni Rákóczi Ferit szakáll nélkül

A Rádió 1 műsorvezetője megszabadult arcszőrzetétől, és az eredményt le is fotózta.

“Mindig a bugyim minőségére kíváncsi” – Polgár Tünde kitálalt a zaklatójáról

Bíró Ica elmesélte, mi a helyzet most vele

A fitneszlady nyáron mindent megtett azért, hogy devizahitele miatti kilakoltatása senkinek se kerülhesse el a figyelmét, ugyanakkor azóta nem sok hír nem érkezett róla. Most viszont a Sláger TV műsorában újra szerepelt.

Keanu Reeves életében először megmutatta, kivel jár

Fotó: Roy Rochlin/Getty Images

Nem viccelünk, valóban ez az első alkalom, hogy az immár 55 éves színész együtt jelenik meg egy nyilvános eseményen párjával. Általában még csak azt se lehet tudni, kivel jár, így vélhetően ez most tényleg komoly kapcsolat. Ebből a cikkből megtudhatod, ki a szerencsés, és egy közös fotót is láthatsz a párosról.

Összegyűjtötték a legdurvább álhíreket Diana hercegnéről és családjáról

Hallottál már Diana hercegné “eltitkolt lányáról”? A Sarah nevű nőről még fotók is megjelentek, plusz olyan hírek kaptak szárnyra, hogy már találkozott Katalinnal és Vilmossal. De ez csak az egyike azoknak a képtelen konspirációknak, amelyek a brit királyi családról születtek, kattintás után egy egész válogatást találsz a legfurcsább pletykákból.

Greta Thunberg rossz kontinensen ragadt

A 16 éves aktivista nem utazik repülőn, és ennek köszönhetően igen nehéz helyzetbe került: Európában kéne lennie, de Amerikában ragadt. Az ügyön már a spanyol környezetvédelmi miniszter is dolgozik. Hogyan történt mindez, miként reagált a helyzetre Thunberg, és vajon hogy tudja elhagyni majd a kontinenst?

A Hollywood Film Awardson mindenki ott volt, Antonio Banderas egyenesen három nővel érkezett

A Beverly Hilton Hotelben tartott díjátadón tényleg egymást taposták a világsztárok, de mi most csak néhány nevet említenénk: jelen volt többek között Charlize Theron, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Olivia Wilde, Pharrel Williams, Alicia Keys, Al Pacino és Matt Damon. No meg a már emlegetett Antonio Banderas, aki egy csomó szívének kedves nőt vitt magával. Az eseményről készült galéria képeit itt tudod szemügyre venni.

Kulka János interjúja adott erőt Sas Józsefnek

Keresés az oldalon