Szülei halálos autóbalesete után 4 évvel született meg egy kisbaba

Startlap - Startlap
Nagyszülei mindenáron akarták a gyermeket.

Egy fiatal kínai pár szülei négy évvel azután váltak nagyszülővé, hogy gyermekeik egy közúti balesetben életüket vesztették, írja a South China Morning Post. A csecsemő egy béranya segítségével jött világra, egy embrió beültetésével.

Shen Jie és felesége, Liu Xi 2013-ban hunyt el Jiangsu megye Yixing városában, és a baleset előtt mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak. Ennek köszönhetően négy fagyasztott embriót hagytak maguk után egy Nanjingi kórházban.

Kínában ez az első olyan eset, hogy egy pár szüleinek sikerül megörökölni gyermekeik embrióit. Mivel a béranyaság az országban illegális, a nagyszülők a tengerentúlon kerestek orvosi segítséget, és végül egy 27 éves laoszi nő hordta ki a magzatot.

A baba fiú lett, tavaly decemberben született meg, és a nagyszülei boldogan konstatálták, hogy a pici nagyon hasonlít szüleire. A mindig mosolygós bébi az apjára ütött, de az édesanyja szemeit örökölte. Azt, hogy a szülőkkel mi történt, egy jó darabig nem szeretnék elárulni a gyermeknek. Annyit fognak neki mondani, hogy külföldön élnek.

Fotók: Sina

Ez is érdekelhet

képcím

A kormány 30 évre titkosította, hogy mi történt a...

képcím

Döntött az EU: nagy változás jön az élelmiszereknél

képcím

Kiadták a figyelmeztetést: dörgedelmes éjszakai viharok és...