Kiemelt Hírek 2018. szeptember 06.

Sztárok a gyepen – Színész–Újságíró Rangadót rendeznek A Futball Éjszakáján

Gergő Borsi Kiemelt Hírek 2018. szeptember 06.
Többek között Istenes Bence, Nemcsák Károly, Eperjes Károly, Puskás Peti és Balázs Pali is pályára lép az MTK stadionjában.

Talán kevesen tudják, hogy Istenes Bence profi labdarúgó volt, focival kereste a kenyerét, Eperjes Károly a Videotonban, Balázs Pali pedig Békéscsabán futballozott. Nemcsák Károly – ha úgy jobban tetszik, Vágási Feri – a Vasas öregfiúkban játszott bajnoki mérkőzéseket, Azurák Csaba a vb-ezüstérmes otthonába, Horvátországba jár fejleszteni futballtudását, míg Puskás Petinek az édesapja és nagyapja is focizott a színész válogatottban.

Fotó: Facebook/Ben Istenes

Nos, ők valamennyien játszanak szeptember 7-én A futball éjszakája keretében megrendezendő Színész–Újságíró Rangadón. A találkozóra az MTK Új Hidegkúti Nándor stadionjában kerül sor, este 8 órától. Érdekesség, hogy az első SZÚR-t is az MTK pályáján játszották a nagy elődök, 1920-ban.

Ádáz csata várható a ripacsok és firkászok meccsén, amelynek nem is a futballértéke, hanem a szórakoztató jellege meghatározó. Előre borítékolhatóak Rudolf Péter ördöngös cselei, Vecsei H. Miklós (Nemecsek, Rómeó) és a Szupersztárt is zseniálisan eljátszó Sándor Péter váratlan technikai megoldásai, vagy Szalóczi Pál, a népszerű bemondó bravúros védései. Az meg különös bájt kölcsönöz az rangadónak, hogy ezúttal 2-2 hölgy is pályára lép. A színészeknél Keresztes Ildikó és Polyák Lilla az újságíróknál Demcsák Zsuzsa és Lipcsei Betta. Az első osztályú röplabdás Zsuzsa kikötése az volt, hogy 40 centiméteren belül senki nem közelítheti meg, és egy gólt mindenképpen kell rúgnia, amely után jár neki a pincérek által a pályán felszolgált alkoholmentes koktél.

A  jó hangulat tehát garantálva van, de ez még fokozható, hiszen a két szpíker a sajátos, vitriolos stílusáról közismert Hegyi Iván és Horti Gábor lesz. Vagyis leginkább talán tőlük, illetve beszólásaiktól kell tartaniuk a pályára lépőknek.

Fotó: Facebook/Magyar Színészválogatott

A gálamérkőzés után koncertet is rendeznek a szervezők: fellép Puskás Peti (énekes, színész) és a Füri Zenetér gyerekkórus, Sándor Péter (színész), Vecsei H. Miklós (író, a Vígszínház színművésze), Keresztes Ildikó énekes és musical színész, akik kortárs magyar pop és musical dalokat énekelnek 21:30-tól a stadionban.

Keresés az oldalon