Szörnyű részletek a szegedi halálos gázolásról- bedrogozott részeg ütötte el a 18 éves Krisztinát

Egy szemtanú beszámolója szerint fékezést sem lehetett hallani, csak egy hatalmas durranást, ami után az áldozat vérben úszó, csonkolt testére a porban találtak rá.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-02 11:40

Fotó: police.hu

Március 30-án éjfél előtt nem sokkal a szegedi Szerb utcában egy autós halálra gázolt egy nőt. A rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a gázolót, aki segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt, és alkoholt, valamint kábítószert fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült. A Borsnak megszólalt az áldozat, a 18 éves Krisztina édesanyja, és a baleset egyik szemtanúja is. Utóbbi brutális részleteket árult el a szörnyű tragédiáról. 

A masszőr végzettségű fiatal lány élettársa alig fél méterrel párja mögött állt, amikor az úton átkelni készülő Krisztinán keresztül hajtott az autó. Az áldozat 40 métert repült a levegőben, és az ütközés következtében mindkét lába kiszakadt a testéből.

Akkora durranás volt, mintha egy óriási teherautó felborult volna a rakományával. Amikor kijöttünk, azonnal megláttuk a lány testét a porban, a szomszédos autóbejárónál. Anyukám odament hozzá, amikor megfordították a testét. Ekkor már kiabáltak, hogy a Kriszta meghalt. Az egyik lába combtól, a másik csípőtől leszakadt, az arca pedig vérben úszott. (…) A bal lábát sokáig meg sem találták, a rendőrök még az udvarunkra is bejöttek keresni. Végül jóval távolabb, egy tuja tetején bukkantak rá

– fogalmazott a lapnak a baleset környékbeli szemtanúja, aki szerint fékezést nem lehetett hallani. Krisztina édesanyjának elmondásai szerint lánya éppen egy nappal a tragédia előtt látogatta meg őket. A rendőrök nem engedték meg nekik, hogy megnézzék gyermekük holttestét.

A rendőrök oda sem engedtek a lányunkhoz, elköszönni sem tudtunk tőle rendesen

– mondta az anya, aki zokogva beszélt a történtekről. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halálos baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a tiszaszigeti férfival szemben, akinek kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.

Mai nap hírei

A fiatal nő félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, íme a reakciók

femcafe.hu9 órája

Baló Júlia vallomása Latinovits Zoltánról: "Igenis élni akart"

femcafe.hu10 órája

Szombaton már egészen más időre számíthatunk

kiderul.startlap.hu18 órája

Müller Cecília: 4 megyében egyetlen aktív fertőzött sincs

startlap.hu19 órája

A heves zivatarok miatt tizenkét megyében másodfokú figyelmeztetés érvényes

kiderul.startlap.hu20 órája

Koronavírus: elhunyt egy 47 éves beteg itthon

startlap.hu22 órája

Párkapcsolatáról vallott Bereczki Zoltán - "Kiderült, mennyire mély ez a szerelem"

femcafe.hu23 órája

Tudtátok? Tízmilliószoros nap van ma!

eletforma.hu23 órája