Kiemelt Hírek 2021. július 20.

Szörnyen kiborult Csonka András, “K@pják be!” – üzente

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 20.
Az egyik mobilszolgáltató munkatársa olyat tett, amit már nem tudott szó nélkül hagyni a színész. Bulvárösszefoglaló.

Szörnyen kiborult Csonka András, “K@pják be!” – üzente

Csonka András ritkán káromkodik, de a napokban olyan helyzetbe került, amiben már nem akart lakatot tenni a szájára. „Elegem van abból, hogy ebben az országban mindenféle következmények nélkül” bárki bármit megtehet” – utalt a színész az egyik mobilszolgáltató munkatársának viselkedésére. Ha kíváncsi vagy, mi áll Csonka felháborodásának hátterében, ebből a cikkből megtudhatod.

Jaj, de mekkora hullámok ezek, Andi! – mondja Bödőcs Tibor Mészáros Lőrincként

Négy teljes percen át monologizál Mészáros Lőrincként legújabb videójában Bödőcs Tibor. A Nyári gondolataim című videót itt nézheted meg.

Agysorvadással küzd Molnár Anikó: “Átadtam magam a sorsnak”

Az egykori Nagy Ő 10 évvel ezelőtt fejfájással fordult orvoshoz, de kiderült, sokkal nagyobb a baj, mint amire számított. A diagnózisról ő maga számol be ebben a cikkben.

Újabb forduló Szulák Andrea és exe csörtéjében: eltűnt az énekesnő pikírt posztja

Szulák Andrea és az exe között nem teljesen felhőtlen a viszony, legalábbis az énekesnő pikírt megjegyzése erre utalt.  Bár epés posztját törölte, helyette most egy George Orwell-idézetet tett ki. Szerintünk ezt sem bóknak szánta. Itt eldöntheted.

Alaposan próbára tették Ördög Nóráékat, kisboltjuk jövőjére is kihat mindez

A Street Kitchen, azaz Fördős Zé és csapata letesztelte Ördög Nóráék júniusban megnyitott, melegkonyhát is működtető kisboltjának menüjét. Az eredményről ebben a cikkben számolnak be.

Elizabeth Taylor arcvonásait és elszántságát is örökölte unokája, Quinn Tivey

Bár a külső adottságai alapján akár hollywoodi sztár is lehetne, Eizabeth Taylor unokája mégsem a filmiparban csinált karriert. Ha érdekel, mivel foglalkozik Quinn Tivey, és fotókat is nézegetnél róla, kattints ide.

Marton Adrienn Balira költözött: “Edvinnel elnapoltuk az újabb baba kérdést”

Egy hét múlva újra elhagyják Magyarországot és ezúttal Balin kezdenek új életet. Edvin Marton és családja nem először költöznek a tengeren túlra, néhány éve az Egyesült Államokban éltek, most pedig Ázsia felé veszik az irányt. Marton Adrienn az nlc-nek mesélt a terveikről és arról, mennyire bízik abban, hogy életük gyökeres fordulatot vesz majd a szigeten. Az interjút itt találod.

Rózsa György csak járókerettel képes közlekedni a csípőműtétje óta

A népszerű műsorvezető július elején a budapesti, rákospalotai temető előtt megbotlott, elesett és eltörte a csípőcsontját. A legendás tévést egyből kórházba szállították és meg is kellett műteni. Minderről maga vallott, ebben a cikkben. 

Karda Bea: ,,Amikor kiújult a rákom, próbáltam nagyon erős lenni, de nem tudtam”

Másodszor nézett farkasszemet a halállal. Karda Bea azt hitte, hogy 13 évvel ezelőtt már legyőzte a rákot, de a betegség tavaly ismét kiújult. Most, másfél évvel a diagnózis  után újra gyógyultnak minősítették, és a Tényeknek már megkönnyebbülten mesélt arról, mit élt át. Ide kattins.

Így öregedett meg Hugh Laurie, vagyis Dr. House

A brit színész inkább a lazaságot részesíti előnyben azzal szemben, hogy mindig, minden körülmények között tökéletesen próbáljon kinézni. Fotók.

Keresés az oldalon