Kiemelt Hírek 2018. július 21.

Szökésben van a bácsalmási nő, aki különös kegyetlenséggel gyilkolt meg egy idős férfit

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 21.
Mivel tévesen a húgát gyanúsították a bűnténnyel, korábban még feladta magát a nő, aki férjével közösen Görögországban ölt.

Emberölés miatt ült börtönben az a bácsalmási nő, aki jelenleg szökésben van a rendőrség elől – tudta meg a Blikk. Juhász Zsuzsannát 2012-ben ítélték el, miután férjével közösen meggyilkoltak egy görög férfit.

A lap úgy tudja, tavaly decemberben feltételesen szabadlábra helyezték a nőt, azonban már újra körözik, ugyanis rögtön az első alkalommal nem jelent meg pártfogójánál.

Zsuzsanna évek évek óta Görögországban dolgozott, amikor a helyi hatóságok 2003-ban kiutasították az országból illegális munkája miatt. A nő később húga útlevelével visszament, és amikor prostitúció miatt előállították, ujjlenyomatait testvére adataihoz rendelték hozzá.

Férjével közösen megverték és bezárták szállásadójukat

2006 nyarán Zsuzsanna férje, Sz. Sándor Korinthoszba utazott feleségéhez, miközben épp kétéves börtönbüntetése elől menekült Magyarországról.

Egy idős helyi férfi adott nekik szállást, aki megpróbált kikezdeni Zsuzsannával. A nő elleneállt, dulakodni kezdtek, majd betoppant a férj is, és végül együtt megverték a görög férfit, majd a lakás ablaktalan fürdőszobájában kikötözték és bezárták.

A szállásadójuktól ellopott autóval megléptek a helyszínről. Amikor kiderült, hogy a gyilkossággal Zsuzsanna húgát gyanúsítják, mivel testvére az ő útlevelét használta, a nő végül feladta magát.

A sértett holttestét augusztus 29-én fedezték fel, halálának időpontját és okát azonban a test előrehaladott bomlása miatt nem lehetett pontosan megállapítani.

A Szegedi Ítélőtábla különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette és jármű önkényes elvétele miatt ítélte el őket.

Keresés az oldalon