Szokatlan körülmények miatt borult bűzbe Budapest

Startlap - Startlap
Szécsény összes fideszes önkormányzati képviselője kilépett a pártból. Egy női holttestet találtak Leányfalun. Karácsony Gergely és Németh Szilárd harcba szállt Csepelért, utóbbi egy kis nyelvtani hátránnyal indult. Hírösszefoglaló.

Ritka körülmények összjátéka miatt szippantjuk a trágyaszagot a fővárosban

Honnan származott a bűz, ami csütörtökön érte el Budapestet? Jogosan tippeltek Zsámbékra, vagy a gyermelyi gyárra? Mint kiderült, a szagügyi nyomozásban nem a katasztrófavédelem illetékes, sokkal inkább a meteorológusokMolnár László, a Kiderül munkatársa az, aki ebben a cikkben egy orrfacsaró útra kalauzol, az ő nyomában próbálják megtalálni a titokzatos bűzforrást. A cikkben amúgy arról is szót ejtenek, várható-e hasonló tünemény a jövőben.

Az összes szécsényi fideszes önkormányzati képviselő kilépett a pártból

A szécsényi önkormányzat közleményben jelezte, hogy a testület mindegyik fideszes önkormányzati képviselője kilépett a Fideszből – köztük a polgármester is, aki már 9 éve áll a város élén. Az ügy előzményeiről itt írnak bővebben.

Egy nő holttestére bukkantak Leányfalun

Csütörtökön egy női holttestet találtak Leányfalun, az ügyről jelenleg elérhető információkat ebben a cikkben találod.

Karácsony Gergely és Németh Szilárd harcba szállt Csepelért, utóbbi enyhe nyelvtani hátránnyal indult

Karácsony Gergely szerint a csepelieknek nem Németh Szilárdokra van szüksége, Németh Szilárd szerint pedig “az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt”. Megtaláltad, hol van a mondatban a hiba? Németh Szilárd nyelvtani bakijáért ide kattints, ahol az is kiderül, hogy Karácsony Gergely a földrajzzal áll hadilábon.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Ha inkább az érdekel, miket mondott Karácsony Gergely, aki egyébként nem csupán Csepelről, hanem a többi ellenzéki polgármesterjelöltről is megosztott érdekes információkat, akkor ezt a cikket olvasd el.

Szexuális zaklatás miatt egy évre eltiltották a Liu testvérek egyik legnagyobb riválisát

Egy évre eltiltották az egyik legjobb dél-koreai rövidpályás gyorskorcsolyázót, az olimpiai bajnok Lim Hjo Dzsunt egy szexuális zaklatási ügy miatt. Az eset következményeit a teljes válogatottnak viselnie kell: őket egy hónapra kitiltották a nemzeti edzőközpontból. Mit csinált a 23 éves sportoló?Innen kiderül.

Egy soroksári buszmegállóban akarta megvesztegetni az okmányirodai ügyintézőt, de sajnos sikerült összekevernie a korruptat a tisztességessel

Szinte hihetetlen az a történet, amely miatt a Fővárosi Főügyészség egy 33 éves férfi ellen emelt vádat. A férfi pár éve egy tavaszi napon egy XXIII. kerületi buszmegállóban megszólított egy nőt, akiről azt hitte, hogy egy korrumpálható okmányirodai ügyintéző. Nos, tényleg ügyintéző volt, csak éppen nem a korrupt fajtából. A bűnügy folytatását itt olvashatod el.

Donald Trump és neje vidáman fotózkodtak egy többszörös csonttörtést szenvedett, megárvult csecemővel, aki azért sérült meg, mert az édesanyja a testével védte őt a golyóktól

Fotó: Olivier Douliery – Pool/Getty Images

Donald Trump vélhetően szerette volna megmutatni, milyen érzékeny lelke van, ezért ellátogatott egy kórházba, ahol több sérült is fekszik, majd egy csecsemővel fényképezkedett. Szóval elvileg minden megvolt, ami kellett – gondolhatta ő – a gond csak az, hogy El Paso városába ment, az egyik hétvégi fegyveres merénylő áldozataihoz, és egy olyan gyermekkel állt a kamerák elé, akinek mindkét szülőjét kivégezték, és ő maga többszörös csonttöréseket szenvedett, mert az édesanyja ráfeküdt, hogy megóvja a lövésektől. A remekbeszabott fénykép – amelyen Trump még a hüvelykujját is felmutatja – és további részletek itt elérhetők.

Azonosították két 1944-ben Magyarországon lezuhant szovjet repülőgép legénységét

Hat év kutatómunka után sikerült azonosítani két, 1944-ben Nagymányokon illetve Akasztón lezuhant szovjet repülőgép legénységét. A vizsgálatot egy kanadai kutató jelzése nyomán Nagy Gábor, a pécsi Janus Pannonius Múzeum régésztechnikusa kezdte. Ha kíváncsi vagy a gépek történetére, és arra, hogyan dolgoztak a kutatók, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Nincs még egy olyan kormány az unióban, amelyik annyira nem törődik a befogadott menekültek sorsával, mint a miénk

Egy nemzetközi kutatás felmérte, mit tesznek a menekültek befogadásáért a visegrádi országok, és arra a szomorú – de nem meglepő – következtetésre jutottak, hogy Magyarország teljesít a legrosszabbul. Pedig nem volt ez mindig így, pár éve még működtek nálunk az integrációs szolgáltatások, mára azonban nemcsak állami pénzt nem biztosítanak, de az uniós támogatások lehívását is teljesen ellehetetlenítette a kormány. A részleteket ebből a cikkből ismerheted meg.

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

444.hu: Megérkezett az Orbán család harmadik generációja a...

képcím

Trágár rapszám a háttérzenéje Szentkirályi Alexandra...