Szíriai tévé: Magyarország átengedné a migránsokat

Startlap - Startlap
A szíriai közszolgálati tévé szerint Magyarország kész folyosót nyitni a migránsoknak Nyugat-Európa felé. Esti hírösszefoglaló.

Szíriai tévé szerint Magyarország átengedné a migránsokat

MTI/EPA/Nabil Munzer

Magyarország lehetővé tenné, hogy a menedékkérők eljussanak Nyugat-Európába – írja a Szíriában országos lefedettségű közszolgálati tévécsatorna, a Szíria TV. A csatorna Orbán Viktor legutóbbi, pénteki rádióinterjújára hivatkozva írta meg mindezt. Bővebben

Óriási pénzek mennek el a köztévénél sminkelésre, fodrászra és ruhásra

Friss posztjában ír minderről Hadházy Ákos független parlamenti képviselő. A politikus arra is rámutatott, hogy mindehhez meghívásos közbeszerzési eljárásban csak egy cégtől kértek ajánlatot. Errefelé lehet megtekinteni, mire is bukkant a képviselő. 

Romániában nyilvános, ami itthon nem: közzétették, milyen arányban fertőződtek és haltak meg az oltottak

Magyarországon az állami, járványügyi hatóságok nem publikálnak nyilvános statisztikai adatokat arról, hogy az oltottak közül hányan fertőződnek meg koronavírussal, és így mennyien is halnak meg. Ezzel szemben Romániában az Országos Közegészségügyi Intézet (INSP) ezt megteszi. Bővebben

Ürügyek, amelyekkel leggyakrabban elutasítják az oltást

Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezetője segítségével nézte át a Hvg.hu, hogy melyek a leggyakoribb oltással kapcsolatos elutasítások. Íme

Kiss Noémi szerint Turi György edző berángatott egy fiút a vécébe, majd agyba-főbe verte

Egyre több szellemi és fizikális bántalmazási történet kerül felszínre az úszóedzőről, aki továbbra is tagadja tetteit. Kiss Noémi története itt érhető el. 

Rengeteg öttusázó szólította fel lemondásra a nemzetközi szövetség vezetőit

Több mint 650 öttusázó lemondásra szólította fel a nemzetközi szövetség (UIPM) vezetőit. Hogy mi is váltotta ki a dühüket, arról ez a cikk számol be.

Idris Elba: ha így folytatjuk, nem lesz étel a szupermarketek polcain

A világhírű színész az ENSZ klímacsúcsának természettel foglalkozó napján mondott beszédet, mint a Nemzetközi Mezőgazdasági Fejlesztési Alap nagykövete. Mondatai itt érhetőek el. 

Elapadt Németország felé az orosz gáz

Ismét leállt a gázszállítás Németország felé a Jamal−Európa gázvezetéken keresztül, szombaton. Hogy ilyenkor mi is történik, az ebből a cikkből fog azonnal kiderülni. 

Sierra Leone: felrobbant egy olajszállító tartálykocsi, közel százan meghaltak

MTI/EPA/Mohamed Konneh

Felrobbant egy olajat szállító tartálykocsi Sierra Leone fővárosában, Freetownban szombaton. A balesetben legalább 99-en meghaltak és száznál is többen megsérültek. A borzalmas tragédia részleteit itt lehet elérni.

Ez is érdekelhet

képcím

A hét legfontosabb hírei képekben

képcím

Orbán Viktor: Amíg én vagyok a miniszterelnök, ez kizárt

képcím

Döntött Németország: mehetnek a Leopard tankok Ukrajnába