Szinte felismerhetetlenné öregedett a vészhelyzetes Carter doki

Startlap - Startlap
Pécsi Ildikó többé látni se akarja az unokáját, Majka fia kórházba került Törökországban, Baby Gabi durván lefogyott, Orbán Viktor fröccsözött. Bulvárösszefoglaló.

Ki ez a kedves, öreg akadémikus? Ó, ez csak az egykor még szívdöglesztő Carter doktor 48 évesen

A tengerentúlon 1994-ben, vagyis 25 évvel ezelőtt indult el minden idők egyik legsikeresebb kórházas sorozata, a Vészhelyzet. Az eredeti szereplőgárdában két férfi volt, akik világszerte megdobogtatta a női szíveket: George Clooney, vagyis a macsó Ross doktor, és Noah Wyle, aki az érzékeny lelkű Carter szerepét alakította. Előbbi a sorozat után az egyik legsikeresebb amerikai filmsztárrá nőtte ki magát, és a mai napig a vágyak népszerű tárgya, Carter doktor viszont már közel sem volt ilyen szerencsés. Egyrészt csupán középszerű munkákat kapott, másrészt őt aztán tuti, hogy nem üldözik a nők, ugyanis kisfiús sármja már csupán egy szép emlék a múltból. Ebben a cikkben egy friss képen mutatják meg, hogy néz ki most Noah Wyle.

Pécsi Ildikó: Se a volt menyem, se az unokám ne jöjjön többé a közelembe

Valószínűleg alig akad olyan tisztességes bulvárolvasó, aki ne tudná, hogy Pécsi Ildikó és exmenye, Pártos Csilla egy budai ingatlan miatt éveken át vitázott és pereskedett. A végén a ház a színésznőé lett, aki Pártoson kívül unokáját is távozásra kényszerítette. Ennek alapján eddig is egyértelmű volt, hogy az unoka és a nagymama között nem lehet valami fesztelen a viszony, de most Pécsi Ildikó egészen egyszerűen közölte, hogy látni sem akarja többé unokáját és annak édesanyját. A művésznő azt is elmagyarázta, miért jutott erre a fájdalmas elhatározásra.

Meghan hercegné nem hajlandó egy asztalhoz ülni Donald Trumppal?

Donald Trumpért nem rajonganak az Egyesült Királyságban, amit a maga mélyen diplomatikus módján II. Erzsébet rendre jelez. De nem ő az egyetlen a családban, aki nem szívleli az amerikai elnököt: Meghan Markle többször is hangot adott a negatív véleményének, kicsit sem diplomatikusan.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“If things are wrong and there is a lack of justice, and there is an inequality, then someone needs to say something.” — The Duchess of Sussex has become Vice-President of The @Queens_Commonwealth_Trust, of which Her Majesty The Queen is Patron, and The Duke of Sussex is President. In her new role, The Duchess will highlight the Trust’s partnerships with young people across the Commonwealth, and in particular its work supporting women and girls. In celebration of International Women’s Day, Her Royal Highness joined a special panel discussion of female thought-leaders and activists convened by The Queen’s Commonwealth Trust, to discuss a range of issues affecting women today. #InternationalWomensDay #IWD2019 #QCT #QCTxIWD

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Nem véletlen, hogy azt feltételezik, a hercegné direkt nem jelent meg a hétfői díszvacsorán, amit az elnök tiszteletére rendezett az uralkodó. A következő cikkből megtudhatod, miket mondott egymásra Trump és Markle, valamint azt is, hogyan indokolta a palota a hercegné távolmaradását.

Majka kisfia Törökországban kórházba került

Majka családjával együtt körülbelül két héttel ezelőtt utazott a törökországi Belek városába, ahonnan eleinte folyamatosan posztolták a boldogabbnál boldogabb képeket. A tökéletesnek induló nyaralást az idősebb fiuk, Marián betegsége árnyékolta be, akiről eleinte azt hitték, napszúrást kapott csupán. Az állapota azonban egyáltalán nem javult, ezért kórházba kellett vinni, ahol kiderült, hogy súlyosabb problémáról van szó. Ha ide kattintasz, elolvashatod Majoros Hajnalka beszámolóját arról, mi történt Mariánnal. 

Nézd meg, hogy fröccsözik Orbán Viktor egy hosszú nap után

Orbán Viktor is egy ugyanolyan esendő halandó, mint mi mindannyian, és szereti a fröccsöt – derült ki a miniszterelnök Facebook-oldaláról, ahol kedd este osztottak meg egy igazán idillikus képet a miniszterelnökről. A fotóért – amit egy tarcali teraszon lőttek – ide kattints.

Balázs Péter egy fontos kikötéssel vállalta az igazgatói posztja meghosszabbítását

Balázs Péter a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. (Fotó: MTI/ Soós Lajos)

A 76 éves Balázs Pétert a legtöbben a szinkronos munkái, valamint a komikus szerepei nyomán ismerik. Pedig Balázs Péter 2007 óta a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója, amely posztot nemrégiben újra elvállalta. A színész számára ez a munka nagyon fontos, mégis egy feltételhez kötötte a folytatást. Minderről a részleteket ebben a cikkben olvashatod el.

Baby Gabi teljesen átalakult: 16 kilót fogyott

Mélységesen egyetértünk Lakatos Márkkal, aki szerint mindenki teste eleve beach body, vagyis a strandra kész, ugyanakkor fontos, hogy az ember kihozza magából a maximumot, amennyiben mégsem érzi a bőrében jól magát. Így volt ezzel Baby Gabi is, aki ikrei születése után majdnem két éven át hordozta súlyfeleslegét, de pár hónappal ezelőtt komoly elhatározást tett, aminek máris megszületett az eredménye. Ebben a cikkben megnézheted, hogyan nézett ki az immár 16 kilóval könnyebb énekesnő a fogyás előtt és után, valamint azt is megtudhatod, milyen módszerrel érte el ezt a remek eredményt.

Nagy lépésre szánta el magát Hódi Pamela és a focista fiúja

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pár napja ígértem, hogy mutatok egy fotót kettönkről! Most pótolom! Bocsi😅😘 Ti, hogy becézitek párjaitokat? 🤪 Nekünk Szercsó amit egymásra ragasztottunk😂 @tothbenc.e #becenev

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela és focista kedvese, vagyis Tóth Bence már másfél éve alkotnak egy párt, de csak most jutottak el odáig, hogy szorosabbra fűzzék a szálakat. Arról, hogy ez pontosan mit jelent, Berki exe az alábbi cikkben rántja le a leplet.

Ez is érdekelhet

képcím

Érdekes kijelentést tett Szijjártó: a hét hírei képekben

képcím

Orbán Viktor bejelentése a Dunaferr jövőjéről

képcím

Orbán Viktor: Amíg én vagyok a miniszterelnök, ez kizárt