Szijjártó felesége komoly összeget keresett vadonatúj cégével

Startlap - Startlap
Szijjártó-Nagy Szilviának ehhez elegendő is volt egy bő fél év. Esti hírösszefoglaló.

Szijjártó Péter felesége fél év alatt komoly összeget keresett vadonatúj cégével

A külügyminiszter neje ráadásul nagyságrendekkel többet visz haza, mint férje. Hogy mennyit is kasszírozott bő féléves időszak után Szijjártó-Nagy Szilvia, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni. 

Orbán: Jövő év elején megkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése

MTI/Szigetváry Zsolt

A kormányfő a Facebookon közzétett videójában az Idősügyi Tanács ülése után közölte: a legfontosabb téma a 13. havi nyugdíj volt,  További részletek ide kattintva érhetőek el. 

Megnyitották a kiskunhalasi járványkórházat

Csütörtök reggel óta folyamatosan szállítják át a koronavírusos betegeket a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházból a konténerkórházba. Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató itt elérhető nyilatkozatából az is kiderült, milyen sok embert is kell átvinniük majd. 

Titokzatos objektumot foghat be a Föld gravitációja

Úgy tűnik, hamarosan új objektum kezd el keringeni bolygónk körül – írja az IFLScience. Bár már korábban is megjelentek kisebb, a Földnél pályára álló égitestek, úgynevezett miniholdak, a mostani nem feltétlenül természetes objektum. A titokra ez a cikk adja meg a magyarázatot. 

Négyszázmilliós áfacsalási ügyben 70 nyomozó csapott le 24 helyszínen

A költségvetésnek 433 millió forint kárt okozó építőipari céghálózatot működtető bűnszervezet tagjait tartóztattak le Pécsen – adta hírül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön. Részletek.

Ötezer kisállat tetemére bukkantak egy kínai áruraktárban

Hihetetlen nagyságú kisállat szállítmányra bukkantak állatvédők egy raktárbázison, a közép-kínai Honan tartományban. A rakományból mintegy ötezer egyed már éhen vagy szomjan pusztult, mire rájuk találtak. Az ügyről bővebben itt tudhatsz meg többet.

„Magyarország polgáraival nem beszélhet tiszteletlenül egyetlen tisztségviselője sem az Európai Uniónak”

A miniszterelnök szerint a németek és a franciák nem tűrték volna azt a tiszteletlenséget, amit a magyarok kaptak az elmúlt napokban. Hogy mire is gondolt Orbán Viktor, az ebből a cikkből azonnal ki fog derülni.

Kiégett egy busz Óbudán

Kiégett egy BKV-busz csütörtökön a Széll Kálmán tér környékén, közvetlenül egy benzinkút mellett – adta hírül a Bp-i Autósok Közössége nevű Facebook-oldal. Az esetről videó is készült, mely itt érhető el. 

Kiderítették, ki volt Eszter, a hősi halált halt ejtőernyős felesége

Augusztusban Sülysáp mellett egy szántóföldön a hadisírgondozók megtalálták három, a második világháborúban ejtőernyősként szolgált katona sírját. A feltárás nem a hősi halált halt katonák, hanem az egyiküknél talált arany karikagyűrű miatt lett országos szenzáció: ebbe volt belevésve az „Esztike 1942” felirat. A Honvédelmi Minisztérium Facebookon kért segítséget Eszter megtalálásához, amely nem várt sikert hozott. Az élet által írt megható történetért csak ide kell kattintani. 

Navalnij nem fél Putyintól, hazatér Oroszországba

Fotó: MTI/AP/navalny instagram

Alekszej Navalnij szerint maga Vlagyimir Putyin adott arra utasítást, hogy megöljék, megmérgezzék novicsokkal. Ennek ellenére az ellenzéki politikus nem akar Németországban maradni, ahol eddig is ápolták, inkább haza akar térni. A miértre az itt elérhető, vele készült interjú adja meg a választ.

Ez is érdekelhet

képcím

"Gyurcsány Ferenc eltávolította önt ebből a csoportból" - így...

képcím

Megműthették Vlagyimir Putyint a győzelem napi beszéde után

képcím

Mutatjuk, hogy kell kiszámolni a júliusi nyugdíjemelést