Kiemelt Hírek 2020. január 01.

Szép nevet kapott az év első fővárosi babája

Szloboda Csaba Kiemelt Hírek 2020. január 01.
Mindenki mást megelőzve jött a világra. Reggeli hírösszefoglaló.

Kiderült, hol jött világra az első budapesti baba

2020 első fővárosi babája 0 óra 25 perckor született meg. Minden fontos dolog a csöppségről itt olvasható el.

Hajókatasztrófától Borkai távozásáig – ezek voltak az év képei

A 24.hu összeszedte 2019 legfontosabb eseményeit egy-egy fotó erejéig. Itt érdemes nézegetni, mennyi mindent is hagytunk hátra a tavalyi esztendővel.

Áder János szerint saját magunkat kell legyőzni

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A magyar köztársasági elnök 2020-as újévi köszöntőjében szinte minden egyetlen témára volt felfűzve. Az ünnepi beszéd esszenciája egyetlen kattintásra.

Elfogták a kőbányai gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Halálra késeltek egy nőt hétfő este a X. kerületben. Az áldozat egy kisgyerekes anya volt, akivel a gyanú szerint egy ismerőse végezhetett, féltékenységből. A nőt kórházba vitték, de az életét már nem tudták megmenteni. További részletek ide kattintva érhetőek el.

50 éve így vitték házhoz az újévi szerencsét a kéményseprők

Az elmúlt évtizedben ugyan alaposan átalakult a kéményseprő szakma, a régi időkben azonban újév napján még házakhoz is hívták a kormos szakikat a szerencse reményében. Nosztalgikus képsorok csak egyetlen kattintásra abból a korszakból, amikor még hóból és kéményseprőből is jutott bőven az év első napjára.

2019 legjobb tévés bakijai

Fotó: HetiTV

Lesz benne bénázás, bukás, sőt brexit is. Természetesen Kósa Lajos sem maradhatott ki belőle. Csak ide kell kattintani, és már indulhat is nevetés.

Halálos gázolás újév hajnalán

Kiskunmajsán, a Fő utcában egy személygépjármű halálra gázolt egy gyalogost. A végzetes balesetről ez a cikk nyújt további tájékoztatást.

Új fegyverrel fenyegeti a világot Észak-Korea

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy önös érdekből megmakacsolta magát a nukleáris fegyverekről kezdett tárgyalásokon, ezért egy új hadászati fegyvert fog hamarosan bemutatni. Az amerikaiak kissé meglepő, óvatos reakciói errefelé olvashatóak. 

Páratlanul búcsúztatták az évet Disney Worldben

Látványos fény- és tűzijátékkal búcsúztatták 2019-et, és köszöntötték 2020-at a floridai Orlandóban működő Disney World élményparkban. A nagyjából tízperces show hátterében a Disney ikonikus, csúcsos kastélya állt. Ha te is szeretnél elámulni, akkor ne felejts el ide kattintani.

Érkezik a hidegfront, hózáport is hozhat

A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

Keresés az oldalon