Szabó Zsófi interjút adott: "Kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem"

Startlap - Startlap
Először szólalt meg, mióta felbontotta jegyességét. Bulvárösszefoglaló.

Szabó Zsófi interjút adott: “Kifelé már évek óta nem mutattam, ha nehézségekbe ütköztem”

A színésznő először szólalt meg, mióta felbontotta jegyességét Shane Tusuppal. Szabó Zsófi elismerte, “nagyon nehéz időszakon” van túl, sőt, egyenesen úgy fogalmazott:

Szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól.

Ha beleolvasnál a beszélgetésbe, akkor erre a linkre kell kattintani.

Erős Antónia megszólalt házassága mélypontjairól: “Egy családot egyben tartani és egészséges lelkű gyerekeket nevelni kőkemény meló”

“Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak” – jelentette ki a híradós, aki nem titkolja, hogy neki is vannak családi problémái. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Molnár Áron megmutatta műkezét

A színész a Toxikóma című film kellékét vette elő, amelyet valószínűleg az intravénás droghasználatot bemutató jelenetekhez használtak fel. Fotó.

Oláh Gergő komoly gázsira mondott nemet

Oláh még sok évvel ezelőtt, azután utasította el a felkérést, hogy megnyerte az X-Faktort. Döntésének különleges indoka volt: a szerep ellenkezett a hitével. Részletek.

Mennyit tudsz a 40 éves Vilmos hercegről? Születésnapi kvíz

Max Mumby/Indigo/Getty Images

Vilmos herceg, vagyis teljes nevén Vilmos Artúr Fülöp Lajos, Cambridge hercege június 21-én ünnepli negyvenedik születésnapját. Károly és Diana fia, II. Erzsébet unokája az elmúlt évek során a lányok kedvencéből tisztes apává vált, és sok más rokonával ellentétben sikerült távol tartania magát minden botránytól. A Vilmos életéről szóló fejtörőt ide kattintva indíthatod el.

Till Attila megmutatta, hogy nézett ki 18 évesen

Tilla jellegzetes vonásai nem sokat változtak harminc év alatt, a középiskolában készült felvételen csupán a ráncai hiányoznak arcáról. Íme a felvétel.

Orsovai Reni: Megkérték a kezemet

Az énekesnőt Velencében, rendkívül romantikus körülmények között jegyezte el kedvese, Dani. Orsovai nem számított a lánykérésre, amelyre végül nyaralásuk utolsó napján került sor. Bőveben.

Dolly nem hajlandó máshol enni, csak otthon

“Minden, amit csinálok, jófajta házi minőség” – meséli Penczi Mária, aki egész élete során alig néhány alkalommal étkezett házon kívül. Részletek.

Hajdú Balázs felnőttfilmes szerepléséről: “Érdekes élmény volt”

Kiderült, hogy a Comedy Club humoristája erotikus filmben is közreműködött. A forgatáson látottak eleinte megdöbbentették, ennek ellenére mégis elvégezte feladatát, ugyanakkor mindösszesen statisztaként szerepelt. Részletek.

Jennifer Lopez reptéri szettjét nehéz volna nem irigyelni

Amy Sussman/SHJ2019/WireImage,

A híresen fiatalos külsejű 52 éves Lopez az elsőre visszafogottnak tűnő selyem nadrágkosztümhöz egy irgalmatlanul magas sarokkal ellátott cipőt húzott fel, és szokásához híven tökéletesen nézett ki. Videó.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

képcím

Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: "8,1 millióval lelépett,...

képcím

Kapócs Zsóka végre megmutatta gyermeke apját