Kiemelt Hírek 2021. október 15.

Survivor: Járai Máté és Kíra zokogva borultak egymás nyakába Dominikán

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 15.
A Járai házaspár soha még ilyen hosszú időt nem töltött külön. Jelenetük a legnagyobb romantikus filmeket is csuklóból megszégyenítette. Bulvárösszefoglaló.


RTL Klub

Survivor: Járai Máté és Kíra zokogva borultak egymás nyakába Dominikán

“Annyiféleképpen képzeltem már, hogyan fogunk találkozni, és mit fogunk majd mondani egymásnak először, és hogy sírunk-e vagy nem, vagy röhögünk, és egyáltalán, hogy lesz ez az egész.”

A Járai házaspár soha még ilyen hosszú időt nem töltött külön. Jelenetük a legnagyobb romantikus filmeket is csuklóból megszégyenítette. Íme.

Dömsödi Gábor feleségének amputálni kellett a karját

“És jelenleg a feleséged tart el téged, úgy, hogy ilyen állapotban van?” – tette fel a kérdést Hajdú Péter, amire a válasz igen volt. Nemcsak ez, hanem a nagy botrányt kavaró “Friderikusz és Hajdú serpája voltam” című könyv is szóba került, amelyről annak idején Hajdú Péter nem túl szívélyesen nyilatkozott. Videó és további részletek itt.

Íme Ördög Nóra 13 évesen, ahogy interjút ad

A felvétel 1994-ben készült az iskolai színjátszókör apropóján készült, Ördög Nóra volt Boris Csokonai Karnyónéjában. A felvétel rövid, Ördög Nóra nagyon aranyos rajta, kattintani pedigide kell.

Kiderült, hogy Palik László és új barátnője 20 éve ismerik egymást, és előkerült néhány lesifotó

Petrát több szál fűzi a családhoz, jóban van Marsi Anikóval, aki viszont továbbra sem tervez elválni Paliktól. A párt az iskolába menet kapták lencsevégre. A fényképek és a szövevényes szerelmi történet további részletei ebben a cikkben élvezhetők.

Vilmos herceg beszólt a milliárdosoknak, és visszaszóltak neki: “Aranyos angol fickó, aki egy napon Anglia királya lesz”

Richard Stonehouse/Getty Images

A válasz nem pont a kritizált csoporttól érkezett, hanem William Shatner részéről, aki a napokban űrutazáson vett részt a hírhedt Jeff Bezos jóvoltából. A szócsata erre a linkre kattintva olvasható.

Széphalmi Juliska a Survivorben mondta el új barátjának, hogy még mindig a férjét szereti

Drámai lavinát indított el, amikor táncművész kisfiát várta Dominikára, mivel a játékosok találkozhattak egy kiválasztott családtagjukkal, de helyette Nagy Balázs, az új párja érkezett. Széphalmi menteni akarta a házasságát itthon, de már hiába, Sánta László továbblépett. A fájdalmas szerelmi történetet ebből a cikkből ismerheted meg.

Kárpáti Rebeka lefagyott, amikor mesterfodrász fiúja a gyermekvállalásról kezdett beszélni

A Nyerő Páros új évadában hétfőn kezdő Frohner Ferenc és Kárpáti Rebeka a Fókusz kamerái előtt meséltek magánéleti titkaikról, megismerkedésükről, vállalkozásaikról és terveikről. Az összhang csak majdnem volt teljes. Videó.

Deutsch Anita 14 év után visszatér a képernyőre

A Barátok közt gárdáját 2007-ben elhagyó Deutsch mintha csak a Dancing with the Stars adásaiban hirtelen felbukkant férjét követné. Egy népszerű sorozatban fog szerepelni, és arra is fény derült, hogy új kollégái féltek a közös munkától. További információkért katt ide.

Fenyő Ivánra két hónapig rá sem lehetett ismerni új külsejével

A múlt idő annak köszönhető, hogy Fenyő egy szerep kedvéért változtatott fizimiskáján: bajszot növesztett, amit aztán leborotvált. A nagy performanszt itt lehet megtekinteni.

Jakabos Zsuzsa sellőlánnyá változott a Follow The Flow új klipjében

Andrea Staccioli/LightRocket via Getty Images

A nem túl bonyolult eszközökkel operáló kisfilmnek Jakabos Zsuzsa gyakorlatilag az egyetlen izgalmas része, az ő csillogó uszonyáért azonban megéri megnézni a felvételt. Ráadásul egy elég nehéz mutatvány áll az eredmény mögött: az úszónőnek a 18 fokos Balatonba kellett beugrania, az úszómedencés forgatások során pedig súlyokkal pakolták meg jelmezét. Videó.

Keresés az oldalon