Súlyosan megsérült a Szenzációs Négyes sztárja

Másfél hónapig gipszben lesz a lába, miután eltörte a próbán.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-10-03 13:31

Fotó: Facebook/Jichl Muli

A Szenzációs Négyes hétfői próbáján eltörte a lábát Michl Júlia. Bár sokáig azt hitte, nincs nagy baj, kiderült, legalább másfél hónapig gipszben lesz a lába – írja a blikk.hu.

„Hétfőn próbáltunk Szalay Bencével – kezdte Michl Juli. – Nagyon jó produkciót szerettünk volna összehozni, minden figyelmünket ennek szenteltük. Egy óvatlan pillanatban azonban rosszul léptem, így visszahajlott a bal lábfejem. Reccsent egyet, meg fájt is, de nem törődtem vele. Azt hittem, csak megrándult. Este raktam rá otthon egy kiló fagyasztott zöldséget, pihentettem, jegeltem.”

Akkor még nem is gondoltam volna, hogy komolyabb a baj, de amikor reggel felkelt, már nagyon fájt, rá sem tudott állni, s végül bement a kórházba. A röntgen rögtön kimutatta, hogy két helyen is eltört a csont. Egy hétig fekvőgipsz lesz rajta, utána pedig öt hétig járógipsz.

„Tavaly is így jártam, akkor az Oltári csajok forgatásán törtem el a másik lábam, valamiért vonzom a bajt – tette hozzá a színésznő, akinek a sérülés miatt számos forgatást és színházi munkát kell eltolnia. – Annak örültem, hogy nem kellett műteni. Szerencsére van segítségem, amíg pihennem kell. Inkább az bosszant, hogyan oldom meg a munkáimat.”

Michl Juli a Szenzációs Négyes harmadik elődöntőjében már átesett egy hasonló veszélyeket rejtő produkción: akkor több méter magasban repült, zuhant és akrobatikázott. A produkció sikert aratott, ezért szerette volna ismét megmutatni, mire képes.

Mai nap hírei

Donald Trump azért még utoljára odaszúrt egy nagyot a Huawei-nek

gsmring.hu6 órája

„Magyarországon akarok élni”

demokrata.hu6 órája

Hó és jég a Szahara kapujában - havazott a sivatagban

koponyeg.hu8 órája

A katonai parádé végül elmarad, Trump egy légi támaszponton búcsúzik majd az elnökségtől szerda kora reggel

444.hu9 órája

Tízmilliók menekülnek a Whatsappról

digitalhungary.hu10 órája

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé

promotions.hu11 órája

Hatalmas szélturbina omlott össze Svédországban

alternativenergia.hu12 órája

Harry herceg szíve összetört: nem tud túllépni a történteken

joy.hu13 órája