Ilyen fantasztikus életútja volt a 47 évesen elhunyt Benedek Tibornak

Startlap - Startlap
A népszerű sportember, háromszoros olimpiai bajnok edzőként is sikeres volt. Hírösszefoglaló.

Elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

A szövetségi kapitányként is világbajnoki címet nyerő klasszis 47 éves volt. Részletek.

Elhunyt Kárpáti György, a Nemzet Sportolója

Nyolcvannégy éves korában elhunyt Kárpáti György. A hírt a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete osztotta meg, de a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó felesége is megerősítette. Részletek.

Megszűnik az idősek vásárlási idősávja

Hosszú hónapokon keresztül, a koronavírus által kialakult járványhelyzet miatt tartották fent. A hatása tagadhatatlan volt, de ma már okafogyottá vált. A hivatalos rendeletről szóló cikkért csak ide kell kattintanod.

Esztergomban az utca közepén kenuztak, de Pilismarótról jött a legdurvább videó a szerdai vihar után

Az ország különböző részeiből jelentettek szerda délután, sőt még este is viharokat, ahogyan több helyen keletkeztek ismét villámárvizek is, miként azt már megszokhattuk az elmúlt napokban. Mint ahogy az ebben a cikkben szereplő videóban is látható, Esztergomnál kajakozni is lehetett, úgy elöntötte a víz az utcát. Idekattintva viszont már azt is szemrevételezhetjük, hogyan csapott le a felhőszakadás Szolnokra. Nagymaros és Szob között pedig kétszáz méteren keresztül zúdult a sínekre sár. A legdurvább videó azonban Pilismarótról érkezett – itt lehet megtekinteni. 

A rendőrség vizsgálja Bayer Zsolt írását

MTI Fotó: Illyés Tibor

Azt, amiben úgy ír, hogy “kiba… négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni”. Ezzel kapcsolatban ugyanis Vadai Ágnes DK-s képviselő nyújtott be írásbeli kérdést Polt Péternek. Az ügy legfrissebb állásáról errefelé lehet többet megtudni.

Leesett egy 15 éves fiú egy veszprémi hangár tetejéről

Meghalt egy kamasz, miután kedden lezuhant egy hangár tetejéről a Veszprém-Szentkirályszabadjai reptéren. Részletek.

Rengeteg embert büntettek meg a rendőrök a dudálós tüntetések miatt

A Clark Ádám téri dudálós tüntetések egyik szervezője, Szél Bernadett független országgyűlési képviselő kikérte az adatokat a budapesti rendőrfőkapitánytól a tiltakozások részvevői ellen indult eljárásokról és büntetésekről. Hogy együttesen milyen magas összegű bírság jött össze, az ebből a cikkből tudható meg. 

Bulgáriában botrányba keveredett a miniszterelnök

Nem is akárhogy: érdekes felvételek jelentek meg az ország első emberéről, melyet Bojko Boriszov saját hálószobájában készíthettek. A történetben nincs erotikus szál, de így is érdemes idekattintani a végkifejletért.

Meghalt a magyar alvilág ismert alakja

66 éves korában, kedd este hunyt el Drobilich Gábor, aki a rendszerváltás után az egyik legnagyobb olajos cég, az Energol vezetőjeként került a hírekbe. Részletek

Belehajtottak a Boris Johnsont szállító autóba

A brit miniszterelnök szolgálati Jaguárja éppen, hogy elhagyta a Westminster-palota kapuját, amikor egy tüntető kirohant elé, a sofőr pedig hirtelen befékezett. Emiatt a konvoj második autója belehajtott a miniszterelnöki kocsi hátuljába. További részletek idekattintva érhetőek el.

A Dunántúlon már küszöbön az időjárás-változás

A zivataros időt okozó ciklon hazánk esőzését még jó ideig meghatározza.A következő napok részletes időjárás-előrejelzését itt találod.

További rövidhíreket hallgathatsz meg a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Ahol egy kórház sorsa döntheti el a választást 

képcím

Mégis vesz a kormány Pfizer-vakcinát

képcím

Decembertől védettségit kérnek a szülőktől az iskolákba való...