Súlyos balesetet szenvedett Marcellina

'Most azt kell gyakorolnom, ami hiányzik belőlem: a türelmet.'

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-09-19 10:13

Fotó: Facebook

Marcellina néhány napra az Alpokba utazott párjával, ahol quadozás közben szenvedett komoly balesetet, nagyjából 40 kilométer per órás sebességgel repült le a járműről.

Síelni szerettek volna, de a pálya nem volt alkalmas sportolásra, ezért döntöttek a négykerekű terepjáró járgány mellett. A hegyen megtörtént a baj:

„Béreltünk pár járgányt és neki indultunk a hegyi terepnek. Legalább 40-50 kilométeres sebességgel száguldozhattam, amikor nem vettem észre egy nagyobb gödröt, amibe belehajtottam. Lerepültem a quadról és méterekkel odébb landoltam. Nem tudtam mozdulni, miközben irtózatos fájdalmat éreztem az egész testemben. Elmondhatatlanul megijedtem, azt hittem, végzetes baj történt” – idézte fel részleteket Marcellina a Borsnak.

Azonnal a helyi sportkórházba szállították, ahol a vizsgálatok során kiderült, hogy szerencsére a csigolyája nem sérült, viszont két bordája megrepedt és a keze is eltört. Az énekesnőnek a beszéd és a levegővétel is fáj. A legjobban viszont keze miatt aggódik, rosszabb esetben ez tönkre tehette volna szaxofonos karrierjét.

Jelenleg nehezen mozog és több hétnek kell eltelnie, hogy végleg meggyógyuljon, emiatt a koncertjét is le kellett mondania.

„Most azt kell gyakorolnom, ami hiányzik belőlem: a türelmet. Szerencsére még mindig hajt a vágy, hogy adjak a közönségnek, ezért is viselem nehezen, hogy a mai koncertemet le kellett mondanom az orvosok és a párom tanácsára. Én mennék dacára, hogy jelenleg fizikailag képtelen vagyok végigcsinálni egy Stefánia palotás koncertet.”

Címkék:

Baleset Marcellina

Mai nap hírei

Érdekes infó a Windows 10 következő változatáról

itbusiness.hu1 órája

Hajnali havazás

koponyeg.hu3 órája

Ezerháromszáz alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu4 órája

Visszatér a tél

168ora.hu5 órája

Mit mond el rólunk egy pszichológusnak az otthonunk? – Interjú az otthon érzelmi alaprajza program megalkotóival

wmn.hu6 órája

Nagyon vigyázz velük: ebből a 6 jelből ismerheted fel a megbízhatatlan embereket

joy.hu8 órája

Nyugdíj kisokos 2021 - Nyugdíjemelés, nyugdíjprémium, 13. havi nyugdíj

ado1szazalek.com8 órája

Mit fedezel fel elsőre a képen? Sok mindent elárul rólad

unilife.hu18 órája