Kiemelt Hírek 2018. június 27.

Súlyos baleset történt Szolnokon: mentőautó és busz ütközött egymással - képek a helyszínről

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 27.
Ketten meghaltak, húszan megsérültek.

Ketten életüket vesztették többen megsérültek egy balesetben, Szolnokon – írja a police.hu. Egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött össze június 27-én 18 óra körül a Debreceni úton történt.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője az MTI-nek szerda este elmondta, a balesetben a mentőautó vezetője és a szállított beteg vesztette életét, az esetkocsiban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt pedig súlyosan megsérült. Állapotukat jelenleg a helyszínen stabilizálják és mentőhelikopter szállítja őket kórházba.

Fotó: MTI – Mészáros János

A buszon huszan szenvedtek – az első vizsgálat szerint – könnyű sérülést, azonban mindenkit kórházba visznek további kivizsgálásra. Azt egyelőre nem tudta a szóvivő megmondani, hogy a mentőautó használt-e megkülönböztető jelzést.

Szolnok, 2018. június 27.
Ütközésben összetört mentõautó Szolnokon a Debreceni úton 2018. június 27-én. A balesetben a mentõautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött. A mentõautó vezetõje és a szállított beteg életét vesztette, az esetkocsiban tartózkodó mentõápoló és mentõtiszt pedig súlyosan megsérült. A buszon huszan szenvedtek – az elsõ vizsgálat szerint – könnyû sérülést.
MTI Fotó: Mészáros János

A rendőrség teljes szélességében lezárta az adott utat, a forgalmat a 4-es számú főút irányába terelik.

A tűzoltók megkezdték a gépkocsiba szorult emberek kiszabadítását feszítővágó segítségével, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a megyeszékhely hivatásos tűzoltói megkezdték a gépkocsiba szorult emberek kiszabadítását feszítővágó segítségével, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Forrás: MTI

Keresés az oldalon